12 Forme de unghii pe care trebuie neaparat sa le incerci

Chiar atunci cand erai sigura ca posezi cunostinte solide din industria manichiurii, acest articol iti apare in fata. Nu iti fa griji, nu esti unica! Nu aveam nici cea mai mica idee ca exista atat de multe forme de unghii. Cand este vorba despre manichiura, incerc sa nu ma complic prea mult si de cele mai multe ori, manichiura mea este una simpla, iar daca mai am ceva timp, aplic un strat de oja, simplu si intr-o culoare obisnuita. Cu siguranta am invatat cate ceva din acest articol si sper ca si tu vei face la fel!

1. Forma rotunda

Aceasta forma este perfecta pentru acele din voi care vor sa isi pastreze unghiile scurte. Unul din avantajele formei rotunzi este faptul ca unghia nu se poate coji deoarece nu exista margini ascutite care se pot anina de lucruri.

Modele unghii cu gel rotunde

2. Forma patrata

Acesta este un stil foarte obisnuit si popular, tocmai perfect pentru manichiura French. Este ideala pentru persoanele care vor sa aiba unghii de lungime medie sau lungi.

Manichiura forma patrata

3. Forma ascutita

Majoritatea persoanelor, care doresc sa isi alungeasca vizual degetele mai scurte, tind să opteze pentru forma ascutita. Astfel de unghii sunt incredibil de lungi, si nu foarte practice, insa daca stiti cum sa aveti grija de ele, optati anume pentru aceasta forma.

Ascutita

4. Forma migdala

La fel ca si cele ascutite, unghiile migdala lungesc si ingusteaza degetele. Totusi, deoarece acest aspect al unghiilor necesita o pilire extensiva din ambele parti, forma ascutita este una foarte fragila si se poate deteriora cu usurinta.

Migdala

5. Forma oval-patrata

Aceasta este cea mai magulitoare forma din toate. Aproape oricine poate opta pentru acest aspect.

Modele unghii oval-patrat

6. Ballerina

Aceasta forma mai este numita uneori ”Coffin” (din engleza, sicriu) și, in general, este o unghie stiletto cu varful drept. Varful i-a si dat numele formei deoarece acesta arata precum varful pantofilor de balet.

Forma unghiilor balerina

7. Varf de munte

Diferenta dintre acest stil si Stiletto reprezinta lungimea. Unghiile cu forma unui varf de munte sunt mai scurte si mai usor de purtat.

Formele unghiilor

8. Forma „duck feet” (laba de rata)

Majoritatea specialistilor in manichiura refuza sa execute acest tip de manichiura deoarece acestea arata exact ca opusul a ceea ce au fost invatati ei sa faca. Este privita ca o industrie tabu si contrazice standardele de sculptare a unghiilor.

Manichiura laba de rata

9. Forma de ruj

Acest aspect poate fi cel mai bine realizat cu ajutorul acrilicului. Varful unghiei este pilit astfel incat acesta sa imite varful unui ruj.

ruj

10. Forma ovala

Daca patul unghiei dvs. este lat și ingust, atunci aceasta optiune este pentru dvs. Unghiile ovale imbina elementele pozitive ale formelor ovale, patrate si rotunde, facandu-le rezistente si frumoase.

ovale

11. Varf de sageata

Aceasta forma de unghie arata exact ca varful unei sageti. O pila este utilizata pentru a crea parti laterale drepte care mai apoi trec brusc intr-un punct in forma literei V.

varf de sageata

12. Varf de sabie

Aceasta ultima forma seamana cu cea precedenta, insa este MULT mai lunga. Este foarte neobisnuita si nu poate fi purtata de oricine.

Forme manichiura varf de sabie

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!