Algoritmul executarii unei manichiuri de calitate

Multe domnisoare sunt sigure ca stiu regulile de executare a unei manichiuri corecte. Totusi, oja aplicata de sinestatator nu este la fel de rezistenta precum cea executata intr-un salon specializat, pentru care trebuie sa ii platesti specialistului. Vezi daca stii cu adevarat care sunt regulile de aplicare a ojei si actiunile ulterioare.

Manichiura executata corect

  1. Primul lucru la care trebuie sa atragi atentia sunt cuticulele si forma unghiilor. Foloseste setul pentru manichiura pentru prelucrarea cuticulei si da unghiilor forma dorita cu ajutorul unei pile. Nu uita de uleiurile hranitoare si alte produse similare.
  2. Asteapta cateva minute pentru ca toate elementele sa se penetreze, dupa care inlatura excesul cu un servetel. Dupa aceasta, sterge reziduurile de grasime de pe palatul unghial folosind solutia de inalturare a ojei fara acetona.
  3. Aplica pe unghii un strat incolor de oja. Acest lucru este necesar pentru ca oja sa fie mai rezistenta si sa nu se deterioreze chiar dupa prima spalare a vaselor sau alte activitati similare (manusile de cauciuc vor fi ideale pentru asemenea proceduri).
  4. Dupa ce stratul incolor de baza s-a uscat, aplica oja in culoarea dorita pe toate unghiile sau executa manichiura French, cu ajutorul a doua culori.
  5. Urmatoarea etapa este decorarea unghiilor cu strasuri, abtibilduri sau folosirea unei oje speciale cu pensula subtire pentru a desena pe unghii.
  6. Manichiura se va finisa cu aplicarea unei oje cu uscare rapida, care iti va permite sa nu astepti prea mult timp pentru ca oja sa se usuce si va proteja manichiura de zgaraieturi si deteriorari.

Mesterul tau respecta toate aceste reguli?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!