Aparat de fitness pentru celulita acasa

Cele mai eficiente aparate de fitness in lupta contra celulitei

Aparat de fitness pentru celulitaFitness-ul imbunatateste nu doar starea de sanatate, dar si ajuta la eliminarea multor probleme cosmetologice, cum ar fi celulita. Deoarece printr-un set de exerciții anticelulitice corpul scapa de calorii, se imbunatateste circulatia sangelui,iar excesul de grasime este dezintegrat si eliminat din organism.

Cea mai comoda metoda de a face sport acasa este procurarea unui aparat de fitness. Unele aparate de fitness dau rezultate maxime in lupta contra celulitei.

Banda rulanta – aparat de fitness anticelulitic

S-a demonstrat ca alergatul este un mod perfect de a intari sanatatea, de a capata un corp suplu si de a alunga celulita. Daca nu ai posibilitatea de a alerga zilnic la aer curat, banda rulanta va rezolva aceasta problema. Cu ajutorul senzorilor instalati pe banda rulanta, vei putea determina viteza si distanta alergarii tale. Peste o luna de antrenamente zilnice, vei observa ca pielea din zonele cu probleme s-a netezit vizibil. Acesta este aparatul de fitness ideal, care te va ajuta sa scapi de celulita. Incepe antrenamentul mergand, apoi treptat mareste viteza si timpul antrenamentului pana la 30 de minute pe zi.

Stepper contra celulitei

Aparatul de fitness stepper reprezinta niste scari (pedale), mersul pe care seamana cu mersul pe scari sau urcatul pe munte. Este un exercitiu foarte util pentru femei, care actioneaza asupra muschilor picioarelor, coapselor si feselor, imbunatateste aprovizionarea cu sange a tesuturilor si organelor interne. Acest aparat de fitness poate fi utilizat in locul benzii de alergat, in schimb este putin mai complicat in utilizare. Durata antrenamentului – de la 5 pana la 15 minute zilnic. Atentie: stepper-ul nu va fi utilizat de persoane care sufera de maladii ale coloanei vertebrale.

Bicicleta contra celulitei

Bicicleta este cel mai popular aparat de fitness in conditii casnice. La momentul actual, exista in vanzare diverse modele de biciclete – cu diferiti senzori, contoare, care masoara indicii dvs. fiziologici – respiratia, tensiunea arteriala, pulsul etc. Bicicleta este primul ajutor in drumul catre un mod de viata sanatos.  Acesta antreneaza nu doar muschii picioarelor si coapselor, dar si intaresc coloana vertebrala, actionand favorabil asupra intregului organism.

Daca vei face antrenamente pe bicicleta in mod regulat, vei putea rapid sa scapi de kg in plus, sa elimini depunerile de pe zonele cu probleme si sa iti intaresti vasele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!