Bruschette cu roșii

Cred că ați observat că vara nu doriți să mâncați atât de mult și în loc de carne preferați fructe și legume suculente. Cu toate acestea, fiind un mare amatoar de sandwich-uri, chiar și în timpul verii nu pot fără feliile de pâine crocantă. Ei bine, italienii au găsit o soluție și pentru această situație – bruschettele.

Bruschetta este o gustare clasică italiană, care constă dintr-o felie de pâine prăjită ușor, iar mai departe puteți experimenta. Puteți pune pe pâine, spre exemplu, roșii tăiate mărunt cu busuioc proaspăt, sau antricot de vită, brânză și măsline, adăugând un pic de oțet balsamic. Și multe altele.

Ingrediente:          

  • Pâine (Ciabatta) – 4 felii
  • Usturoi – 1 cățel
  • Roșii cherry – 10
  • Busuioc – 5-6 frunze
  • Ulei de măsline – 20 ml

1Bruschette cu roșii

Mai întâi vom pregăti pâinea. Perfect ar fi să folosiți cibattata, însă dacă nu aveți, folosiți oricare alt tip de pâine. Și cel mai bine să fie felia cât mai lată. Feliile vor fi unse cu ulei de măsline, pentru a se rumeni cât mai rapid, iar în interior să rămână moi.

2 Bruschette cu roșii

3 Bruschette cu roșii

Acum prăjiți feliile de pâine. Cel mai bine ar fi pe o tigaie-grill. Dacă nu aveți una, folosiți o tigaie obișnuită, un toaster sau orice vă este la îndemână. Odată ce pâinea s-a prăjit, frecați fiecare felie cu usturoi.

4 Bruschette cu roșii

5 Bruschette cu roșii

6 Bruschette cu roșii

Pâinea este gata, să pregătim toppingul. Pentru acesta, tăiați roșiile și busuiocul. Amestecați cu ulei de măsline, adăugați sare și piper.

7 Bruschette cu roșii

8 Bruschette cu roșii

9 Bruschette cu roșii

10 Bruschette cu roșii

Toppingul este gata. Aranjați-l pe feliile de pâine și poate fi servit îndată.

11 Bruschette cu roșii

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!