Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Astrologul si cromoterapeutul Teodora Rose considera ca ne privim mainile o data la cateva minute, de aceea, nuanta ojei pe care o vedem in acest timp este capabila sa influenteze starea de spirit. Vezi, culoarea pe care o ai este cea care te caracterizeaza?

Capricorn

Capricornii mereu se gandesc la ce au de facut, uitand de distractie si relaxare. Le vor reaminti de relaxare si odihna nuantele marine, albastrui si verzui.

1 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Varsator

Varsatorii, indrazneti, deschisi si foarte comunicabili isi vor putea balansa temperamentul cu ajutorul nuantelor liliacii aplicate pe unghii.

2 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Pesti

De obicei Pestilor le lipseste asertivitatea. Pentru a se simti mai increzut in sine si mai competenti, le vine in ajutor oja rosie cu subton de metalic.

3 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Berbec

Comandanti si conducatori innascuti, acestia deseori sunt prea impulsivi. Caracterul poate fi domolit cu ajutorul nuantelor pastelate de oja.

4 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Taur

Taurii-materialisti trebuie ocazional sa isi permita ceva neordinar, de exemplu o manichiura in toate nuantele de verde.

5 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Gemeni

Natura duala a Gemenilor poate fi bine echilibrata cu o nuanta nobila de grafit. Nici negru si nici gri, aceasta arata foarte rafinat!

6 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Racii

Racul emotional, predispus la anxietate si stare emotionala excesiva poate fi calmat cu ajutorul nuantelor delicate de perla, numite uneori „piatra lunii”.

7 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Leu

Nimic nu este atat de atragator pentru Lei cum sunt bijuteriile. Aurul de pe unghii va fi complementul perfect al imaginii!

8 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Fecioara

Fecioara are nevoie de delicatete si romantism iar rozul delicat este exact ceea ce le trebuie.

9 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Balanta

Ezitand mereu alegerea celei mai bune soluții posibile, Balantei de fapt nu ii prea place sa aleaga. O oja clasica bordo este ideala pentru orice imagine si o va ajuta la calma natura sale complexe.

10 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Scorpion

Scorpionii stralucitori si pasionali iubesc totul ce straluceste si ce e neobisnuit. O oja in nuanta de fuchsia va corespunde ideal cu starea lor de spirit!

11 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

Sagetator

Sagetatorilor energici si increzatori in sine le vor place nuantele aprinse, care le vor accentua natura emotionala De ce sa nu incercati nuanta de portocaliu?

12 Ce culoarea de unghii ti se potriveste in functie de zodie

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!