Ce culori se poarta primavara-vara 2017

Fiecare sezon vine cu culori la moda tot mai noi, iar primavara-vara 2017 ne dicteaza propriile tendinte in materie de culori pentru sifonierul nostru. Se stie ca una din perceptia generala a unui anumit detaliu este culoarea, care trebuie sa corespunda ideal cu aspectul exterior, precum si cu tendintele modei.

Expertii de la Institutul Pantone Color au numit 10 cele mai la moda culori ale sezonului primavara-vara 2017 ca urmare a saptamanii modei de la New York. Gama de culori include nuante apropiate de cele naturale, care ne reamintesc de verdeata proaspata, de valurile marii si de fructele tropicale.

In topul 10 celor mai actuale culori pentru urmatorul sezon cald sunt incluse urmatoarele:

  • albastru cenusiu;
  • galben intens;
  • albastru inchis;
  • rosu-portocaliu;
  • bleu transparent;
  • roz pudrat;
  • verde galbui;
  • roz purpuriu;
  • verde natural;
  • brun.

Niagara

Niagara este cea mai importanta culoare a sezonului primavara-vara 2017. Aceasta nuanta clasica de albastru denim este culoarea simplitatii, confortului si a seninatatii. Nuanta Niagara este atat de universala, incat se combina cu orice culoare: de la nuante aprinse”si intense, pana la pastelate si estompate, in primul caz aceasta poate chiar sa echilibreze nuantele tipatoare.

Culoarea anului 2017

Primrose Yellow

O alta culoare dominanta a devenit galbenul intens Primrose Yellow. Nuanta florii primula, ne daruie caldura, ne incarca cu energie si ne ridica buna dispozitie. Aceasta nuanta a soarelui se priveste minunat in combinatie cu albastrul profund Lapis blue si nuanta neutra Hazelnut.

Ce culori se poarta primavara 2017

Lapis Blue

Albastrul intens este culoarea pe care o putem vedea doar daca mergem la fundul oceanului sau in colectiile de moda primavara-vara 2017. Lapis Blue este o nuanta intensa, opusa nuantei Primrose Yellow care impreuna se completeaza minunat. Lapis Blue este minunat in compozitie unica, fie in combinatie cu alte culori aprinse, care au intrat in topul celor mai la moda culori ale sezonului, printre care Primrose Yellow si Pink Yarrow.

3

Flame

Flame este o nuanta de rosu arzator, care se evidentiaza in mod deosebit pe fundalul celorlalte nuante la moda din paleta sezonului primavara-vara 2017. Chiar daca aceasta culoare nu se recomanda a fi combinata cu alte nuante, fiind minunata desinestatator, la dorinta, ea poare fi diluata cu alte nuante din aceeasi gama. Flame este cu siguranta favoritul sezonului.

4

Island Paradise

Island Paradise este nuanta minunata a apelor marine, care in natura poate fi vazuta doar pe o insula din paradis, unde pe fundalul nisipului alb imaculat, apa devine azurie si incolora. Albastrul incolor este ideal pentru garderoba de primavara si vara. Se priveste la fel de bine atat pe rochii de vara, cat si pe paltoane de toamna si pulovere lejere. Incearca sa combini Island Paradise cu alte culori la moda ale sezonului, rozul delicat Pale Dogwood si Hazelnut. In acest mod, subtonul bogat va straluci si mai mult in pete de lumina de un albastru celestial.

Tendinte culori

Pale Dogwood

Aceasta nuanta delicata si pudrata, asemenea unui boboc de floare, ne daruie lejeritate si liniste, reprezentand inocenta si puritatea. Pale Dogwood sau rozul pudrat se priveste frumos pe texturi precum matase fina, sifon lejer si cashmere delicat. Se combina cu alte nuante actuale ale sezonului cum ar fi de exemplu Hazelnut, Island Paradise si Niagara. Rozul pudrat ne reaminteste de favoritul din anul trecut, Rose Quartz, insa este mai deschis si cu un subton pudrat.

Ce culori se poarta vara 2017

Greenery

Greenery este o nuanta suculenta de verde, care ne aminteste de verdeata proaspata de primavara. Greenery este atat de „vie”, incat pur si simplu nu putea sa lipseasca din lista culorilor la moda primavara-vara. Acest verde-galbui, la fel ca si galbenul intens Primrose Yellow, ne apropie de natura, ne incarca cu energie si ne ridica starea de spirit. Culoarea Greenery se foloseste foarte rar de una singura, de cele mai multe ori fiind vazuta in calitate de accente sau in compozitia unui fundal multicolor.

Verde la moda

Pink Yarrow

In topul 10 cele mai la moda culori pentru sezonul primavara-vara 2017 a intrat si nuanta de roz vibrant si indraznet, care se priveste cel mai bine in calitate de nuanta cheie. Pentru a o combina cu alte culori, este nevoie de un simt estetic deosebit. Unica nuanta cu care rozul purpuriu poate fi combinata, este verdele estompat Kale.

8

Kale

Iata inca o nuanta de primavara-vara, nuanta verde a frunzelor de Kale. Unica si universala in acelasi timp, este ideala atat in executie solo, cat si ca completare la alte nuante mai intense. De exemplu, Pink Yarrow, Flame si Primrose Yellow.

Verde kale

Hazelnut

Nuanta Hazelnut incheie topul 10 celor mai la moda culori, Care face parte din randul nuantelor calde si neutre, potrivit pentru orice tip de nuanta a tenului. Hazelnut este aproape de gama nude, ce ne aminteste de cafeaua cu lapte si este ideal pentru look-uri clasice sobre.

10

Acestea sunt culorile ce se vor purta in sezonul primavara-vara 2017, numite de specialistii de la Institutul Pantone. Designerii de indeamna sa le folosim nu doar in garderoba, ci si in accesorii, manichiura si machiaj. Cel mai facil mod de a arata mereu stilat este crearea unei garderobe de baza din nuante neutre, Adaugand, dupa necesitate, detalii si accesorii indraznete.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!