Cum faci ochii mai mari cu ajutorul machiajului

Ochii se considera partea cea mai frumoasa a corpului. Se considera ca anume ochii mari fac fata sa arate si mai atragator si ii da o nota de mister. Astazi va vom spune cum puteti face ochii mai mari cu ajutorul machiajului!

“Ochii ei sunt la fel ca marea…” Cine nu ar vrea sa auda aceasta fraza in adresa sa. Insa mama natura nu este darnica cu fiecare. Iar noi, femeile, suntem create pentru a corecta ceea ce nu este perfect. Sa vedem cum putem mari vizual ochii cu trucuri simple de machiaj.

Cum sa te machiezi ca sa para ochii mai mari

Mascam cearcanele de sub ochi

Cearcanele adancesc vizual ochii iar noi dorim ca acestia sa fie cel mai important punct al fetei. Pentru aceasta, alegeti un corector bun cu particule irizante. Daca aveti aveti cearcane sub ochi, atunci va trebui sa le mascati treptat: aplicati mai intai un corector cu nuanta portocalie, apoi unul intr-o nuanta mai deschisa si cu o textura usoara.

Trucuri de machiaj pentru ochi mai mari

Accentuam sprancenele

Sprancenele frumoase, pensate si stilizate cu acuratete vor crea un efect de marire a intregii zone a ochiului. Nu treceti cu vederea aceasta etapa de machiaj.

Accentuam sprancenele pt ochi mai mari

Iluminam zonele necesare

Cumparati un creion cu textura cremoasa sau un corector in nuanta deschisa si aplicati-l sub spranceana, in centrul pleoapei de sus si in coltul ochiului. Retusati bine produsul, aceatsa va crea un efect de iluminare si va improspata privirea.

Trucuri simple pentru ochi mai mari

Aplicam produs si pe pleoapa inferioara

Pentru un machiaj de seara, foarte multi designeri aplica un creion cajal in nuanta inchisa pe pleoapa inferioara, ceea ce face ochii mai evidentiati, insa ii si micsoreaza vizual. Pentru a-i mari si a face privirea mai deschisa, aplicati pe pleoapa inferioara un creion deschis la culoare (bej, roz deschis, insa nu alb) intunecand in schimb linia de crestere a genelor pe pleoapa inferioara.

Machiaj pentru ochi mai mari

Trasam linia de tus

Daca formei ochilor dvs. i se potriveste linia de tus cu codita indreptata in sus, folositi-va de acest truc. Aceasta va deschide vizual privirea, facand-o mai expresiva.

Machiajul ochilor mici cum ii faci sa para mai mari

Rasucim genele

Nu va fie frica de ondulatorul de gene pentru ca daca este de o calitate buna, atunci nu va face niciun rau genelor dvs. Faceti o regula in a-l folosi de fiecare data inainte de a aplica rimelul. Multe domnisoare au genele care cresc directionate in jos si nici cel mai bun rimel nu isi va face treaba bine. Ondulatorul de gene rezolva aceasta problema si ochii vor parea si mai mari.

Gene rasucite pentru ochi mai mari

Aplicam gene false

O regula simpla spune ca cu cat mai lungi sunt genele, cu atat mai mari par ochii. Este evident ca genele false nu pot fi aplicate in fiecare zi, insa pentru un anumit eveniment, aceasta metoda este foarte ok. Genele aplicate in colturile exterioare vor face orice tip de ochi sa se apropie de cei migdalati, considerati ideali.

Gene false sa para ochii mai mari

Inca un secret: atunci cand aplicati produs pe linia inferioara de crestere a genelor, retusati fardurile sau creionul inspre in jos si in directia unghiului exterior insa nu le uniti cu linia de tuj de pe pleoapa superioara. Acest truc poate alungi vizual ochii.

Aceste trucuri sunt utile nu doar pentru a mari ochii, dar, de asemenea, pentru a ascunde semnele de oboseala sau insuficienta de somn. Fardurile deschise la culoare, sprancenele accentuate, genele cu volum si alte cateva trucuri de machiaj va vor ajuta sa va simtiti bine chiar daca aveti ochii sau dimensiunea acestora nu atat de ideala.

Nu uitati, toate imperfectiunile pot fi transformate in particularitati individuale si chiar atuuri ale aspectului fizic, important este sa va schimbati atitudinea fata de acestea. Fiti mereu frumoase!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!