Cum pensam corect sprancenele: instructiuni si sfaturi utile

Sprancenele sunt cartea de vizita a fetei. Daca acestea sunt pensate corect si au o forma potrivita, machiajul de zi va necesita doar nivelarea nuantei tenului, accentuarea genelor, aplicarea unui blush pe pometi si aplicarea unui luciu de buze. Modadama va povesteste cum sa pensati corect sprancenele.

Pentru ca privirea dvs. sa devina expresiva, este foarte imporant sa cunoasteti regulile de pensare corecta a sprancenelor.

Pensat sprancene

Cum alegem forma sprancenelor

Pentru ca fata sa se priveasca aromios, nu trebuie sa schimbati cardinal forma naturala a sprancenelor. Nu uitati, trebuie doar sa o corectati. De cele mai multe ori, experimentele radicale cu sprancenele au in rezultat o dezamagire si o necesitate urgenta de a le creste din nou. Aceasta se refera si la desimea sprancenelor: daca acestea sunt dese, nu trebuie sa le pensati pana capata o forma foarte subtire.

Pentru a determina forma dvs. ideala, luati un creion sau o pensula (ceva lung) si plasati-l in urmatoarele trei puncte.

Cum sa te pensezi corect

1 – capul sprancenei, tot ce creste mai aproape de radacina nasului, se va pensa

2 – punctul de varf al sprancenei

3 – codita sprancenei

4 – punctul 1 si 3 trebuie sa se uneasca intr-o linie dreapta. Aceasta este un fel de linie de control.

Aveti grija ca in pozitia initiala, creionul sa fie situat langa nas.

! Sprancene perfecte dupa forma fetei

Cum pensam corect sprancenele pas cu pas

Pasul 1

Pieptanati bine spranceana. Pensati toate firele de par in plus din zona radacinii nasului.

Pasul 2

Pieptanati bine spranceana. Pensati toate firele de par din partea inferioara.

Pasul 3

Creati cel mai inalt punct al sprancenei.

Pasul 4

Pensati firele de par de sub spranceana.

Modele de sprancene pensate profisional

Sfat: Daca nu puteti alege forma corecta a sprancenei, puteti cumpara un sablon special conceput pentru aceasta. Trebuie doar sa il plasati deasupra sprancenei, sa desenati forma necesara si eliminati firele de par care sunt in plus.

Specialistii recomanda sa nu atingem linia de sus a sprancenelor, deoarece o miscare in plus si aspectul fetei se poate schimba foarte mult. Pensati partea de sus a sprancenei doar daca stiti exact de ce faceti acest lucru.

Pensat sprancene perfect

IMPORTANT: Pentru a diminua durerea atunci cand pensati sprancenele, inainte de inceperea procedurii, aplicati putina gheata pe spranceana. Aceasta va elimina senzatia de durere.

In timpul indepartarii firelor de par, intotdeauna pensati dupa linia de crestere a parului, si nu impotriva, la fel cum se procedeaza si in cazul epilarii cu ceara. Timpul ideal pentru efectuarea procedurii este seara, dupa dus. Firele de par aburite se vor pensa mai usor. Dupa procedura, neaparat aplicati o crema hidratanta, pentru ca pielea sa se regenereze.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!