Celulita pe coapse

Cum sa scapi de celulita de pe coapse

Celulita pe coapse cum sa scapiIn ce mod exercitiile, scruburile, argila si masajul te vor ajuta sa scapi de celulita de pe coapse.

Multe femei, care s-au confruntat cu problema celulitei de pe coapse cunosc simptomele aparitiei acestui neplacut aspect de coaja de portocala. In primul rand, acestea sunt „aripioarele” aparute lateral, din cauza carora este dificil sa iti alege o pereche de blugi sau pantaloni. In al doilea rand, acestea sunt depozitele de grasime pe partea posterioara a coapselor, cauzate de celulita, care foarte des ies la iveala chiar si de sub haine. In concluzie, celulita de pe coapse nu iti ia doar frumusetea, dar si supletea picioarelor tale. Si ai procedat foarte bine daca ai luat decizia de a pune capat acestei probleme care este celulita de pe coapse.

De cele mai multe ori, celulita de pe coapse afecteaza si zonele vecine, de aceea, cel mai probabil, cea care sufera de celulita pe coapse cunoaste cu siguranta si problema celulitei de pe fese. In acest caz, foarte multe femei comit greseala de a aplica una si aceeasi metoda de lupta contra celulitei de pe coapse si de pe fese. Suntem de acord ca unele proceduri se vor repeta, insa ar fi mai bine ca in fiecare caz separat sa se aplice metoda corespunzatoare de lupta impotriva celulitei pentru acea zona afectata de celulita.

Ai posibilitatea de a vedea cum sa scapi de celulita de pe coapse, ce metodă de lupta impotriva celulitei de pe coapse este cea mai eficienta doar citind acest material.

Masajul impotriva celulitei de pe coapse

Coapsele sunt acea zona a corpului, care este destul de usor de accesat, aplicand diferite metode eficiente de lupta impotriva celulitei. Cea mai buna metoda de a scapa de celulita de pe coapse, este masajul anticelulitic. Luand in considerare vizibilitatea extrem de pronuntata a celulitei de pe coapse, masajul se va efectua profund, cu miscari intense si cu efort. In caz contrar, efortul tau in lupta impotiva celulitei de pe coapese va fi in zadar. Cel mai potrivit mod de executare a masajului impotriva celulitei de pe coapse este utilizarea ventuzelor. Ventuzele pentru masajul anticelulitic pot fi achizitionate in orice farmacie, acestea fiind accesibile in utilizare si extrem de eficiente in lupta contra aspectului neplacut de coaja de portocala. Acestea functioneaza datorita vidului creat in interiorul ventuzei. Prin masaj se exercita o forta asupra celulelor adipoase, ceea ce duce ulterior la distrugerea completa a aspectului de coaja de portocala, in special in zona din spate a coapsei, unde celulita se trateaza mai dificil. Pentru detalii, consultați sectiunea masaj anticelulitic cu ventuze.

Scruburi pentru celulita de pe coapse

Recomandam ca dupa efectuarea masajului anticelulitic sa faci un dus si sa aplici un scrub pe zonele cu probleme. Un astfel de complex de masuri vor aduce rezultate rapide si vizibile in lupta contra celulitei de pe coapse. Aplicarea scrubului cu ingrediente active anticelulitice pe zonele cu probleme incalzite in urma efectuarii masajului anticelulitic va avea ca rezultat o inlaturare mai profunda si mai eficienta a celulitei de pe coapse. Printre ingredientele continute in scruburile anticelulitice urmatoarele produse si-au dovedit eficacitatea lor sporita: zatul de cafea, care sta la baza scrubului de cafea, mierea și sarea de mare. Vezi aici cum se aplica corect scruburile anticelulitice.

Argila pentru celulita de pe coapse

Utilizarea argilei cosmetice este probabil o metoda pentru cele mai lenoase, insa care doresc sa scape de celulita de pe coapse. Datorita proprietatilor sale speciale si a ingredientelor minerale continute, argila este utilizata activ pentru a scapa de celulita de pe coapse. Cele mai eficiente proceduri vor fi impachetarile anticelulitice, mastile anticelulitice si baile pe baza acestui produs natural. Inca un factor important in favoarea argilei este ca aceasta nu te va ajuta doar sa scapi de celulita de pe coapse, dar iti va face pielea sa fie mai ferma si mai neteda.

Exercitii pentru celulita de pe coapse

Exercitiile sunt nelipsite din programul celor care vor sa scape de celulita de pe coapse. Grosimea celulitei in zona coapselor necesita mult efort pentru a dizolva grasimile si un tonus permanent al muschilor, pentru ca celulita de pe coapse sa nu mai apara niciodata. Cel mai eficient exercitiu pentru a scapa de celulita de pe coapse este considerat a fi alergatul. Chiar si 10 sau 15 minute de alergat porneste toate mecanismele de ardere a grasimilor si de crestere a metabolismului anume in zona coapselor. Poti afla cum sa alergi corect si cum sa scapi de celulita de pe coapse in articolul nostru. Un alt exemplu de exercitiul este saritul corzii, care la fel actioneaza perfect in lupta contra celulitei de pe coapse. Poti inlocui alregatul cu saritul corzii (15-30 de minute), sau, pentru un rezultat mai bun, foloseste coarda pentru a te incalzi inainte de alergare. Alte tipuri de exercitii vezi in sectiunea exercitii pentru celulita, sfaturi si recomandari.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!