Celulita pe picioare

Cum sa scapi de celulita de pe picioare

Celulita pe picioare cum sa scapiCelulita de pe picioare trebuie sa fie eliminata – sa vedem cum scapam de aceasta problema, cum sa scapi de celulita de pe picioare.

Celulita pe picioare este o problema destul de comuna cu care se confrunta fiecare a doua femeie. Cauzele aparitiei celulitei pe picioare sunt foarte multe – un mod sedentar de viata, stresul, alimentatia incorecta. Acestea sunt cele mai frecvente cauze si nu are sens sa ne aprofundam mai mult. Celulita pe picioare reprezinta o problema si aceasta trebuie rezolvata cat mai repede.

Celulita de pe picioare trebuie nimicita – sa vedem cum sa scapi de celulita de pe picioare. Pentru aceasta, va prezentam cinci metode cu cele mai bune rezultate, testate de femei.

  • Un nou sistem de alimentatie
  • Masajul anticelulitic
  • Impachetarile anticelulitice
  • Exercitii pentru celulita de pe picioare
  • Bai impotriva celulitei de pe picioare

Un nou sistem de alimentatie impotriva celulitei

Prima etapa in lupta impotriva celulitei de pe picioare este trecerea la un nou sistem de alimentatie. Acest lucru este necesar pentru ca dupa procedurile efectuate, celulita de pe picioare sa nu revina. Desigur, aceasta nu inseamna ca toata viata va trebui sa urmezi o dieta, insa in timpul luptei impotriva celulitei pe picioare va trebui sa excluzi din alimentatie pastele, produse din faina alba, dulciurile, fast food-ul si semifabricatele, bauturile gazoase, tot ce e prajit si gras, sarea trebuie redusa la minim. Deci, care trebuie sa fie alimentatia daca suferi de celulita? Mananca mai multe fructe, verdeata si legume, gateste pe aburi sau la cuptor. Si desigur bea cat mai multa apa si ceai verde, acest lucru te va scapa de lichidul in exces, ceea ce inseamna ca problema celulitei pe picioare va fi si ea rezolvata mai rapid.

Masaj anticelulitic pentru picioare frumoase

Masajul anticelulitic este absolut necesar pentru toate femeile care doresc sa scape rapid de celulita de pe picioare. Masajul va distruge celulele adipoase, care formeaza celulita pe picioare. Tehnica este simpla – efectul termic al masajului intensifica circulatia sanguina in zonele cu probleme de pe picioare, „activand” metabolismul, fapt care va contribui la arderea grasimii. Un masaj anticelulitic de calitate poate fi efectuat nu numai in conditii de salon, dar si acasa.

Impachetari anticelulitice impotriva celulitei pe picioare

Impachetarile celulitice sunt probabil cele mai des folosite metode pentru a scapa de celulita de pe picioare. Principala sarcina a impachetarilor este eliminarea lichidului in exces din celule si dizolvarea grasimii. In rezultat, pielea de pe picioare devine mai neteda si mai ferma, iar renumita „coaja de portocala” se netezeste rapid. Pentru mai multe informatii referitoare la aceasta tehnica de lupta impotriva celulitei pe picioare, consultati sectiunea impachetari anticelulitice acasa.

Exercitii pentru celulita de pe picioare

Exercitiile pentru celulita de pe picioare reprezinta o metoda esentiala deoarece fara exercitii fizice, va fi foarte complicat sa scapi de celulita de pe picioare. Problema este că celulita de pe picioare, se formează numai atunci cand tonusul muscular al picioarelor este absent, si celulele adipoase pot fi usor depozitate cauzand celulita. In plus, exercitiile fizice pot consolida rezultatul obtinut, pentru a evita aparitia repetata a celulitei. Deci ce exercitii fizice vor fi mai eficiente? Daca intentionezi sa scapi de celulita de pe picioare acasa, atunci alege acele exercitii, care actioneaza in mod diferit asupra picioarelor. In primul rand, acestea sunt alergarile. Pentru rezultatul dorit, se recomanda sa alergi doar 20-30 de minute. Daca nu poti alerga, iti recomandam sa sari cu coarda in casa sau afara. Vor fi suficiente 10-15 minute zilnic. Si inca un exercitiu, care te va scapa de celulita de pe picioare, eficacitatea caruia poate fi pozitionata mai sus de alergat si saritul coardei, este urcatul scarilor. Urca scarile blocului in care locuieste timp de 15-20 de minute, de la primul etaj la ultimul. Chiar daca vei executa acest exercitiu lent, celulita de pe picioarele tale va fi terifiata. Aici poti vedea tot setul de exercitii pentru celulita.

Baile te vor ajuta sa scapi de celulita de pe picioare

Ultima noastra recomandare sunt baile impotriva celulitei pe picioare. Ele sunt asemanatoare cu baile pentru slabit, deoarece scopul lor este de a mari metabolismul, de a forta dizolvarea grasimilor si de a elimina aceste produse de descompunere din organism. Vei fi placut surprinsa de rezultatul obtinut – pielea va deveni vizual mai neteda si mai tanara, iar picioarele vor arata mai suplu. Despre ce bai te vor ajuta sa scapi de celulita de pe picioare si nu numai, cum sa efectuezi corect aceasta procedura, cata sare si uleiuri estentiale sa adaugi, consulta sectiunea bai anticelulitice.

Ce alte articole de pe site-ul nostru citesc persoanele care sunt interesate de tema celulita pe picioare:

Scapa de celulita cu aplicarea unui complex de remediiTot compartimentul Cum sa scapi de celulita. Iti prezentam atentiei peste 20 de metode, care te vor ajuta sa scapi de celulita si care sunt cu succes aplicate in lupta contra depunerilor nedorite de grasime de pe corpul nostru. Pareri, sfaturi din partea specialistilor si recenzii ale cititoarelor.

Celulita de pe coapse se elimina in paralel cu cea de pe picioareCelulita pe coapse. Problema celulitei din zona coapselor se aseamana cu cea a celulitei pe picioare, de aceea metodele de a scapa de celulita sunt practic similare. Insa exista si deosebiri importante, care pot atat grabi, cat si stopa procesul de evolutie. Recomandarile si sfaturile specialistilor te asteapta.

Masti anticelulitice pe picioareMasti pentru celulita pe picioare. Mastile speciale, care pot fi preparate chiar si acasa din ingrediente simple, vor accelera metabolismul si vor topi rapid depunerile de grasime. Recete eficiente aici si acum.

1 Comment
  1. Aici poti lasa parerile si comentariile tale referitoare la articolul Cum sa scapi de celulita de pe picioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!