French Toast pentru micul dejun

O alternativă perfectă pentru micul dejun sunt toasturile. De data aceasta nu veți sta să le prăjiți pe fiecare în parte. Între timp preparați-vă o cafea, un ceai sau un smoothie. Lăsați cuptorul să-şi facă treaba în locul dumneavoastră. Va fi necesar doar să feliați pâinea, să pregătiți umplutura, să adăugați bananele (acestea sunt şi mai delicioase după ce sunt expuse la căldură), iar ca bază a gustului vom adăuga ceva special, de exemplu, sirop de arțar, miere sau gem. Personal aș folosi un cognac bun, pentru un gust mai deosebit, alcoolul oricum se va evapora. Cel mai mult timp veți pierde așteptând, pentru că procesul de preparare durează doar 5 minute. În schimb, veți putea savura cele mai moi felii de pâine, cu o crustă crocantă și care se vor topi în gură. Mai adăugați la această rețetă și câteva nuci preferate, care vor umple bucătăria cu arome speciale. Un micul dejun perfect, nu-i aşa? Deci, zic să începem.

Ingrediente:

  • Pâine
  • Ouă – 3
  • Smântână dulce de 10-15% – 200 g
  • Cremă de brânză – 150 g
  • Sirop – 70 g
  • Banane – 2
  • Nuci

1 French Toast pentru micul dejun

Amestecați toate ingredientele într-un bol: ouăle (3), smântâna dulce (200 g, dacă veți folosi de 33% va fi mai delicios), crema de brânză (150 g). La sfârșit adăugați siropul (70 g), personal am utilizat cel de arțar, dar puteți lua oricare vă place, acesta servește drept bază pentru gust. Puteți adăuga câteva linguri de miere.

2 French Toast pentru micul dejun

Amestecați bine. Pentru a nu avea bucăți de brânză, amestecați cu blenderul sau încălziți în cuptorul cu microunde.

3 French Toast pentru micul dejun

Acum vom pregăti pâinea. Nu sunt pentru pâinea pentru sandwich din supermarketuri, însă in acest caz se potrivește perfect. În general, puteți folosi orice tip de pâine, important e ca aceasta să fie proaspătă. Feliați-o în triunghiuri.

4 French Toast pentru micul dejun

Verificați câte felii sunt necesare pentru forma dumneavoastră. Aceasta nu trebuie neaparat să fie dreptunghiulară, folosiți oricare formă aveți la dispoziție.

5 French Toast pentru micul dejun

Tăiați surplusul.

6 French Toast pentru micul dejun

Tăiați bananele (2) în felii groase (4-5 mm), și din nou, imaginația vă poate ajuta, deoarece puteți adăuga la banane orice vă doriți.

7 French Toast pentru micul dejun

Aranjați pe rând feliile de pâine și banană.

8 French Toast pentru micul dejun

Ar trebui să obțineți ceva similar. Apropo, dacă sunteți un adevărat fan al bucătăriei franceze, puteți acoperi fiecare felie de pâine cu unt.

9 French Toast pentru micul dejun

Acum turnați cu grija crema.

10 French Toast pentru micul dejun

Lăsați pâinea să absoarbă crema cel puțin 7-10 minute. Între timp, adăugați orice tip de nuci (de preferință deja prăjite), fructe uscate, condimente cum ar fi scorțișoara sau altele. Apoi coaceți la 180 de grade timp de 20-40 minute. Dumneavoastră decideți ce doriți să obțineți la final, o crustă crocantă cu un sos minunat, sau o textură mai moale și umedă.

11 French Toast pentru micul dejun

Presărați cu zahăr pudră și serviți.

12 French Toast pentru micul dejun

Dacă veți turna deasupra și sirop de arțar, va dveni o capodoperă.

13 French Toast pentru micul dejun

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!