Hamburger cu Pui

Este momentul perfect pentru a pregăti hamburgeri cu legume suculente, pe care le vom marina rapid. Pieptul de pui va fi ingredientul de bază, pe care îl puteți găti pe o tigaie-grill sau la grătar, dacă este sezonul de barbeque.

Multora nu le plac hamburgerii deoarece sunt uscați și greoi. Însă totul e absolut diferit, dacă îi pregătiți cu dragoste. Pentru aceasta vom avea nevoie de o marinată bună pentru legume, câteva condimente și piept de pui, pregătit într-un mod special. Și dacă o să mai aveți noroc și cu chiflele, în general va fi o operă de artă: un burger suculent, care o să vă bucure papilele gustative.

Ingrediente:

  • Piept de pui – 1
  • Varză chinezească – 60 g
  • Morcov – 1
  • Castravete – 1
  • Chimion – 1 linguriță
  • Oțet 6% – 1 linguriță
  • Zahăr – 1 lingură
  • Chifle – 2
  • Brânză – 2-4 felii
  • Iaurt natural – 4 linguri

1 Hamburger cu Pui

Tăiați mărunt varza chinezească (60 g).

2 Hamburger cu Pui

Tăiați castravetele în rondele subțiri.

3 Hamburger cu Pui

Radeți morcovul.

4 Hamburger cu Pui

Într-un bol, amestecați toate legumele, adăugând oțetul (6%, o lingură), chimionul și zahărul (câte o lingură). Amestecați și puneți la frigider.

5 Hamburger cu Pui

6 Hamburger cu Pui

Tăiați chiflele în jumătăți și prăjiți-le un pic pe tigaia-grill, până se vor rumeni frumos.

7 Hamburger cu Pui

Puneți pieptul de pui pe o tavă, acoperiți-l cu o folie de plastic și cu ajutorul unui sucitor aplatizați-l, astfel încât să obțineți un strat de carne de 1 cm. Presărați cu sare și piper pe ambele părți.

8 Hamburger cu Pui

9 Hamburger cu Pui

10 Hamburger cu Pui

Prăjiți-l pe tigaie-grill timp de 3 minute pe ambele părți.

11 Hamburger cu Pui

Pe partea de jos a chiflei puneți iaurtul, deasupra o mână generoasă de legume. Acoperiți cu o bucată de carne, brânză și a doua jumătate de chiflă.

12 Hamburger cu Pui

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!