Idee pentru micul dejun: Sandwich cu piersici și ricotta

Îmi place micul dejun, care este consistent și, totodată ușor și delicios, preferabil cu fructe sau legume.

O să vă descriu în cele ce urmează rețeta unui sandwich perfect pentru micul dejun. Este benefic, se gătește rapid, iar gustul e unul magic.

Ingrediente:

  • Pâine – 4 felii
  • Ricotta – 50 g
  • Piersic – 1
  • Miere – 1 lingură
  • Busuioc – 3-4 frunze

1 Sandwich cu piersici si ricotta

Pentru această rețetă am folosit pâine din făină integrală cu nuci, dar, în principiu, puteți folosi oricare aveți la îndemână. Ungeți fiecare felie de pâine cu ricotta. Aranjați piersicii și deasupra mierea (opțional) și frunzele de busuioc.

2 Sandwich cu piersici si ricotta

3 Sandwich cu piersici si ricotta

4 Sandwich cu piersici si ricotta

5 Sandwich cu piersici si ricotta

Acoperiți cu o felie de pâine, la fel unsă cu ricotta și prăjiți-le pe tigaie-grill câte 3-4 minute pe fiecare parte.

6 Sandwich cu piersici si ricotta

Rezultatul este extrem de delicios. Cea mai delicată ricotta cu piersici deja prezintă perfecțiunea în sine, dar dacă mai adăugați un pic de miere, busuioc și pâine crocantă… Ce poate fi mai bun la micul dejun?

7 Sandwich cu piersici si ricotta

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!