In ce zi e bine sa te tunzi?

Trebuie sa alegi in ce faza a lunii sa te tunzi: cu luna in crestere, parul va creste mai repede, pe luna in descrestere, parul va fi mai sanatos, insa va creste mai incet.

Cand e bine sa te tunzi

LUNI (Luna). Alege aceasta zi pentru a-ti tunde parul daca vrei sa scapi de tristeste si plictiseala. Odata cu parul tuns, te vor parasi si toate emotiile negative, problemele nerezolvate si acumulate de ceva vreme. Luni nu se pot tunde persoanele nascute in ziua de marti, miercuri, duminica.

MARTI (Marte).In aceasta zi e bine sa se tunda persoanele cu o sanatate subreda si cei care s-au saturat de monotonie in viata, carora nu le ajunge miscare, curaj si tarie de caracter. Amana tunsul daca esti nascut(a) in ziua de luni sau vineri.

MIERCURI (Mercur). In aceasta zi, tunsul va face ordine in sistemul nervos. Se va activa gandirea logica, se va imbunatati memoria, se va ridica capacitatea de invatare si se vor crea contacte cu persoane si companii utile. Este o zi nefavorabila pentru tuns daca te-ai nascut joi.

JOI (Jupiter). Tunsoarea facuta in aceasta zi va aduce schimbari in relatiile cu cei din jur si va solutiona problemele de ordin social. Daca deseori simti nedreptate in viata ta, ca nu ai noroc, tunde-te in aceasta zi, deoarece acest lucru iti va aduce popularitate si bunastare. Joi nu trebuie sa se tunda cei/cele nascuti/nascute in ziua de miercuri.

VINERI (Venera). O zi deosebita pentru tuns deoarece nu iti schimba doar coafura, ci si aspectul fizic. Astfel, creste posibilitatea unor cunostinte de importanta vitala si contacte cu perspectiva. Daca iti place cum arati si mai esti si posesoarea unui corp senzational, alege pentru tuns o alta zi, deoarece ziua de vineri nu suporta excesul si te poate debusola. Nu uita „Mai binele e dusmanul binelui” deoarece excesivitatea se
transforma intotdeauna in opusul acesteia. Nu intamplator multe religii indeamna sa se tina post si sa se abtina de la anumite lucruri anume in aceasta zi. Vineri nu se vor tunde persoanele nascute in ziua de marti.

SAMBATA (Saturn). O zi favorabila pentru tuns, restaureaza parul deteriorat, si imbunatateste viata, eliminand toate pacatele din generatia ta. Contribuie la dezvoltarea capacitatilor de rabdare si a capacitatilor in general. Stabilizeaza psihicul si bunastarea materiala. Sambata nu se vor tunde persoanele nascute duminica.

DUMINICA (Soare). O zi rea pentru tuns din toate punctele de vedere. Iti poti alunga norocul, iar daca esti la etapa de solutionare a problemelor si la jumatatea drumului spre finalizarea oricaror activitati, poti fi „aruncat” inapoi de unde ai pornit. Acest lucru va fi simtit in special de persoanele nascute in ziua de luni. Doar ghinionistii cronici pot incerca sa isi schimbe soarta, sa se tunda in aceasta zi si fara garantii speciale in acest sens.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!