Manichiura 2016: naturaletea la limita fantasticului

Orice haina nu am imbraca, orice coafura nu am face, insa imaginea finisata poate fi obtinuta doar cu ajutorul unor maini ingrijite, mai bine zis cu ajutorul unei manichiuri executata impecabil. Cu fiecare an, tendintele se schimba putin si daca doriti sa fiti intr-un pas cu moda, AFLATI ce manichiura va fi populara in anul 2016.

Uitati-va la tendintele in materie de manichiura pentru 2016. Pozele ne arata ca cea mai la moda se considera lungimea scurta si medie a unghiilor. Unghiile lungi tin de domeniul trecutului. Unghiile scurte presupun o lungime de 2-3 mm de la varful ughiilor. Manichiura pentru unghii scurte este foarte comoda pentru lucru si pentru odihna.

Manichiura French 2016

O popularitate deosebita o mai are French-ul, care se pare ca a devenit o clasica adevarata. Puteti opta atat pentru french-ul clasic, cat si pentru cel colorat. Fashionistele de asemenea vor mai aplica pe varfurile unghiilor sclipici, creand asa numitul french-millenium. Cat de diversa poate fi manichiura French in anul 2016 si cat de universala este aceasta pentru diferite situatii.

Manichiura 2016 frantuzeasca

Unghii french

Manichiura semiluna

Manichiura semiluna este inca o clasica. Aceasta este executata in tehnica opusa de executare a manichiurii french si uneori poarta denumirea de manichiura Hollywood sau Dior, deoarece anume acolo aceasta tehnica a fost pentru prima data demonstrata. Alegeti orice nuanta de contrast si puteti crea linii de contur curbate, triunghiulare sau convexe. Puteti alege diferite tehnici de executare a manichiurii semiluna 2016: pozele va indica mai multe optiuni.

Manichiura semiluna la moda

Modele manichiura semiluna unghii scurte

Modele unghii 2016

6semiluna

7semiluna

8semiluna

Manichiura ombre 2016

Tehnica ombre a ajuns nu doar la vopsirea parului, dar si a unghiilor. Asemenea inovatii in manichiura 2016 se potrivesc atat femeilor elegante, cat si domnisoareleor romantice. De regula, la executarea acestea sunt folosite 2 sau mai multe nuante din aceeasi gama de culori. Nu va ramane decat sa trageti cu ochiul la modelele de mai jos pentru a va convinge cat de frumos si feminin arata acest tip de manichiura.

Ce modele unghii se poarta in 2016

Modele tehnica ombre

11ombre

12ombre

Manichiura inramata – o noua tendinta in 2016

Ojele metalice nu vor sta deoparte in acest sezon. Nuantele calde de albastru, verse, auriu permite executarea acestui tip de manichiura. Convingeti-va, astfel de oja fac orice unghie sa arate frumos: manichiura 2016 permite alegeerea acelei game de culori, care vi se potriveste doar dvs.

Analizand tendintele modei in materie de manichiura 2016, putem spune cu convingere ca manichiura inramata devine tot mai populara. Aceasta tendinta presupunea crearea unui contur al unghiei cu ajutoru unei oje in culoare de contrast. Priviti cat de frumos se priveste manichura inramata pe unghii scurte si unghii de lungime medie.

Tendinte unghii 2016

Modele stilate inramate

Manichiura negative space

Analizand tendintele in materie de unghii cu siguranta trebuie sa mentionam si manichiura negative space. In acest caz, unghia dvs. va servi drept fundal, iar o parte din unghie nu se vopseste. Acest design lasa loc pentru experimente si permite sa aratai frumusetea unor unghii sanatoase. Asemenea inovatii in manichiura 2016 (imagini putin mai jos) se privesc deosebit atat pe unghii foarte scurte, cat si pe unghii mai lungi.

Negative space o tendinta pentru anul 2016

16negativespace

Unghii in farma varf de munte

18negativespace scurte

Manichiura reliefata

Inca o tendinta noua in manichiura 2016 este reliefarea. Asemenea unghii cu siguramta vor reusi sa uimeasca lumea. Ornamentul reliefat pe unghii este o noutate absoluta in lumea manichiurii.

Oja galbena reliefata

20reliefata

21reliefata

Modele de unghii 2016

Se pare ca nici manichiura artistica nu are de gand sa cedeze. Modelele de unghii 2016 pot include desene geometrice stricte, imagini abstracte sau florale. Pentru a va inspira, vedeti imaginile cu modele de unghii 2016 si cat de impresionante si neobisnuite pot fi acestea.

Oja culori pastelate

farma patrate

galbene scurte

Culori

Alegand culoarea unghiilor pentru 2016 putem spune cu fermitate ca nuantele pastelate vor fi un adevarat hit al acestui sezon. Asemenea optiune i se potriveste oricui fiind foarte universala. Desi, aceasta nu inseamna ca manichiura stridenta nu merita o sansa la existenta. Nuantele de bordo, rosu, maro se bucura de o popularitate deosebita. Astfel de tendinte in materie de manichiura 2016 vor fi primite cu bratele deschise. Manichiura monocromatica se potriveste oricarui stil si nu va necesita o tehnica aparte de aplicare. Extrem de populare sunt ojele mate, care se caracterizeaza prin lipsa luciuliu.

Ce culori unghii se poarta in 2016

Ce culori oje se poarta in 2016

27culori

28culori

29culori

Ce lunghime unghii se poarta in 2016

Diversitatea manichiurii la moda 2016 cu siguranta bucura orice fashionista. Tot acest an ne vom bucura de tendinte aprinse in materie de manichiura, vom savura fiecare unghie. Va dorim un an frumos si o dispozitie minunata.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!