Papricaș de carne cu gnocchi

Când am descoperit această rețetă, ceva asemănător unui gulaș și carne cu legume în sos, cred că primul gând a fost de regret și de ce nu am aflat mai devreme de existența acesteia. Ideea constă în folosirea unei cantități mari de paprika, datorită căreia se deschid arome intense. Pe lângă paprika vom adăuga roșii în suc propriu și un pic de smântână, pentru a obține un pic de aciditate. Puteți lua orice tip de carne: porc, vită, pui, curcan. Bucățile vor fi mici, din acest motiv și foarte moi, acoperite cu sos. Vom adăuga și ceva legume, pentru a face rețeta și mai interesantă, iar pentru a fi originală, eu am folosit gnocchi ca o garnitură și la fel am adăugat în sos. Am decorat cu un pic de verdeață, pentru a primi mai multă culoare și gust.

Ingrediente:

  • Carne – 500 g
  • Țelină – 2 fire
  • Ceapă – 1
  • Usturoi
  • Ardei gras – 2
  • Roșii în sucul propriu
  • Paprika – 2 linguri
  • Smântânâ – 2 linguri

Papricas de carne cu gnocchi

Luați orice tip de carne (500 g) care vă place mai mult. Cele mai potrivite sunt cea de porc, de pui și vită. Tăiați-o în cubulețe a câte 2 cm. Pentru a intensifica gustul, am lăsat carnea pentru o oră în sos de soia.

Papricas de carne cu gnocchi

Prăjiți carnea în porții mici (în caz de necesitate, turnați un pic de ulei de măsline). Dacă veți adăuga carnea în porții mari, atunci aceasta se va coace, iar noi avem nevoie de crustă, pentru că atunci carnea nu va lăsa suc și veți avea posibilitate să o prăjiți, dar nu să o coaceți în propriul suc.

Papricas de carne cu gnocchi

Acum pregătiți garnitura. Eu am decis să folosesc gnocchi. Puteți folosi cartofi sau paste.

Papricas de carne cu gnocchi

În timp ce se prăjește carnea, pregătiți legumele. Tăiați țelina, o ceapă (cel mai bine s-ar potrivi cea roție) și 2 ardei grași. Usturoiul după gust (3-5 căței).

Papricas de carne cu gnocchi

Tocați totul în bucăți nu prea mari.

Papricas de carne cu gnocchi

Curățați ardeiul de semințe.

Papricas de carne cu gnocchi

După ce ați prăjit carnea, puneți legumele la prăjit (ceapa, usturoiul și țelina), până se vor înmuia.

Papricas de carne cu gnocchi

Puteți acoperi legumele cu un capac (sau farfurie în cazul meu).

Papricas de carne cu gnocchi

Apoi, adăugați ardeiul.

Papricas de carne cu gnocchi

După ce se va înmuia și ardeiul, adăugați roșiile în propriul suc, fără coajă (o cutie de 400-500 g). Neaparat zdrobiti roșiile cu o lingură.

Papricas de carne cu gnocchi

Adăugați paprika (2 linguri, puteți combina cu chili) și smântâna (2 linguri, de 15-30%).

Papricas de carne cu gnocchi

Lăsați pentru încă 5 minute. Puteți adăuga un pic de bulion sau apă clocotită, dacă considerați că sosul e prea dens. Adăugați carnea și mai lăsați pentru câteva minute. La sfârșit adăugați gnocchi. Serviți împreună cu verdeață.

Papricas de carne cu gnocchi

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!