Salată cu Mango și Mozzarella

Aceasta este o salată de vara, în care am adunat toate ingredientele preferate (mango, rucola, țelină) și am adăugat dressingul care-mi place cel mai mult și se pregătește foarte repede. Salata s-a dovedit a fi foarte delicioasă și am decis să vă spun și vouă această rețetă. Toate ingredientele formează un ansamblu perfect. Persistă multă verdeață, bucăți moi, dar și crocante. Mango se potrivește perfect cu dressingul, iar țelina a devenit pentru mine un must have. O salată foarte colorată și uimitor de deliciosă.

Ingrediente:

  • Țelină – 3 tulpini
  • Mango – 1
  • Salată – 3 frunze
  • Rucola – 50 g
  • Mozarella – 5 bile
  • Chili – 5 bucăți
  • Ulei de măsline – 50 g
  • Miere – 20 g
  • Muștar – 5 g

1 Salată cu Mango și Mozzarella

Tăiați țelina (3 tulpini) în felii subțiri pe diagonală. Îndepărtați capetele. Dacă tulpinile sunt prea groase și vi se par prea dure, curățați-le.

2 Salată cu Mango și Mozzarella

3 Salată cu Mango și Mozzarella

Curățați mango (1, nu prea moale) și tăiați-l în cubulețe.

4 Salată cu Mango și Mozzarella

5 Salată cu Mango și Mozzarella

Să preparăm dressingul. Amestecați uleiul de măsline (50 g), muștarul (5 g) și mierea (20 g, cel mai bine cea de hrișcă). Vă sugerez să puneți ingredientele într-un borcan și să-l agitați, deoarece va fi un pic dificil de amestecat. Puteți să mai adăugați și o lingură de oțet de vin alb sau balsamic.

6 Salată cu Mango și Mozzarella

7 Salată cu Mango și Mozzarella

8 Salată cu Mango și Mozzarella

Rupeți frunzele de salată în bucăți mai mici și adăugați rucola. Tăiați bilele de mozzarella. Adăugați mango și țelina.

9 Salată cu Mango și Mozzarella

Tăiați chili, dacă doriți un gust mai picant.

10 Salată cu Mango și Mozzarella

Adăugați dressingul și salata este gata.

11 Salată cu Mango și Mozzarella

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!