Salată cu piersici și brânză cu mucegai

Fiind în căutarea unei salate mai deosebite și colorate, am decis că e timpul să experimentăm cu unele fructe, legume și ierburi.

Ingrediente:

  • Piersici – 2
  • Ulei de măsline – 1 lingură
  • Miere – 2 linguri
  • Mango – 1
  • Zahăr brun – 3 linguri
  • Apă – 6 linguri
  • Lămâie – 1
  • Verdeață – după gust
  • Brânză cu mucegai – 50 g

1 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

Această salată poate părea una mai ciudată și îndrăzneață. Tăiați piersicii și mango în felii de orice formă. Piersicii i-am tăiat în felii mai mari, iar mango în felii mai mici.

2 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

3 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

Într-o tigaie, topiți mierea și un pic de ulei de măsline, adăugați piersicii și prăjiții timp de 5 minute, pe ambele părți. Ar trebui să se formeze o crustă de caramel.

4 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

5 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

6 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

Când piersicii vor fi gata, adăugați mango. Deoarece fructul este moale, puteți îndată să îndepărtați tigaia de pe aragaz. Amestecați bine pentru ca și mango să absoarbă sosul de caramel.

7 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

Acum vom prepara dressingul. Într-o cratiță adăugați zahărul brun (3 linguri), apa (6 linguri) și coaja de la o lămâie.

8 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

9 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

Puneți cratița la foc și lăsați-o până va da în clocot și zahărul se va topi. În acest moment, adăugați zeama de lămâie și lăsați să fiarbă până compoziția va deveni un pic mai densă, vreo 2 minute.

10 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

11 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

Într-un bol adăugați verdeața, piersicii, mango, brânza cu mucegai și turnați dressingul. Veți obține un rezultat interesant și deosebit.

12 Salată cu piersici și brânză cu mucegai

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!