Sandale gladiator primavara-vara 2016

Sandalele gladiator au devenit un tip universal de incaltaminte, deoarece anume asa erau in civilizatiile antice si la momentul actual sunt incaltamintea preferata a multor domnisoare moderne.

In sezonul primavara-vara 2016, gladiatorii iarasi se numara printre tipurile cele mai populare de incaltaminte. Miturile Greciei antice, eroi si zei antici, aparent atat de abstracti si imateriali, vin in contact cu noi imediat ce incaltam perechea preferata de gladiatori.

Probabil va veti simti o adevarata amazoniana luptatoare, o nimfa a padurii sau…Nu vom enumera personajele care va vor veni in minte, sa analizam asadar noua colectie de sandale gladiator pentru sezonul primavara-vara 2016.

eleganti de vara
Alberta Ferrett, Vionnet
Modele de gladiatori dama
Angelo Marani, Salvatore Ferragamo
Sandale gladiator 2016
Alberta Ferretti, Cedric Charlier

Sandalele gladiator, cu sireturi pana aproape de genunchi, pe talpa plata sau pe toc, vor deveni in sezonul estival o alternativa a cizmelor si pantofilor.

Sandale gladiator sireturi pana la genunchi
Elisabetta Franchi
5
Temperley London, Julien Macdonald
6
Angelo Marani, Alice Olivia

Primele amazoane in gladiatori ale secolului XX au devenit Brigitte Bardot, Diana Vreeland și multe alte fashioniste.

In anii 70, acestea erau purtate cu fuste lungi, pantaloni largi si tunici.

In anii 90 ai secolului trecut, gladiatorii erau purtati cu orice haina, in orice stil. Combinand stilulul anilor 60, 70,…s.a.m.d. Anume anii 90 ne-au readus gladiatorii si se pare ca pentru totdeauna. Zdrente in stil gruge sau impletitura manuala rigida, rochii cu franjuri, piele si alte stofe cu margini netivite – toate acestea se pare ca puteau asortate cu sandalele gladiator.

Si intr-adevar, in ce erau imbracati primii oameni de pe pamant, care purtau sandalele gladiator? Exact in cele enumerate mai sus. Dar ce sa purtam astazi, in secolul ХХI?

Sandale gladiator vara 2016
Angelo Marani
Sandale gladiator 2016 negre
Alberta Ferretti

Asadar, puteti vedea ca sandalele de tip gladiator sunt o incaltaminte universala, important este sa fie alese cele care se potrivesc cu look-ul dvs. – pe talpa plata sau pe toc inalt, legate cu siret pana la genunchi, dau doar putin mai sus de glezna.

Optati pentru imbracaminte care va este cel mai mult pe plac: pliuri care se aseaza ideal pe corp, rochii-tunici drapate, sau poate pantaloni scurti, pantaloni capri sau fuste…Inventati imaginea unei amazoane fantastice, a unei nimfe sau a unei domnisoare din viitor..sandalele gladiator se vor potrivi cu fiecare din ele.

Sandale dama gladiator primavara vara 2016
Temperley London, Alice Olivia
Sandale gladiator primavara 2016
Elisabetta Franchi

Gladiatorii au pasit de pe arena Colosseum direct pe podium, acestea fiind mereu perfectionate, modificate, si povestea lor continuă. Noua nu ne ramane decat sa inventam istorii noi, simtindu-ne amazoane si zeite minunate…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!