Sandwich cu Omletă

Îmi plac sandwich-uri de toate felurile, hamburgerii și alte feluri similare de mâncare. Unica cerință este ca acestea să fie sănătoase.

Ingrediente:

 • Ouă – 1
 • Lapte – 20 ml
 • Boia de ardei – 2 linguri
 • Bacon – 2-3 fâșii
 • Brânză – 2 felii
 • Ceapă – o jumătate
 • Roșie – 1
 • Castravete – 1
 • Avocado – 1
 • Chifle – 2
 • Ulei de măsline – 1 lingură
 • Verdeață – 1 legătură

1 Sandwich cu Omletă

Putem spune că acest sandwich este cu surprize, deoarece brânza se va topi inițial în interiorul omletei, dar să le luăm pe rând.

Mai întâi de toate vom găti omleta. Aici puteți proceda cum doriți, folosiți condimentele și metoda dumneavoastră de preparare. Eu am amestecat ouăle cu laptele, am adăugat condimente (boia de ardei) și am amestecat totul bine.

2 Sandwich cu Omletă

3 Sandwich cu Omletă

4 Sandwich cu Omletă

5 Sandwich cu Omletă

Acum vom găti baconul. Pe o tigaie bine încălzită și fără ulei, prăjim baconul pe ambele părți câte 3-4 minute. Avem nevoie să obținem o crustă crocantă. Scoatem baconul. Vedeți câtă grăsime a rămas?

6 Sandwich cu Omletă

7 Sandwich cu Omletă

8 Sandwich cu Omletă

În acest ulei vom găti și omleta. Ar trebui să obțineți una foarte subțire, așa că în funcție de mărimea tigăii, decideți de câte ouă veți avea nevoie. Atunci când omleta va fi aproape gata, puneți în centru feliile de brânză și strângeți-o într-un plic. În acest caz, omleta trebuie să fie de mărimea chiflei.

9 Sandwich cu Omletă

10 Sandwich cu Omletă

11 Sandwich cu Omletă

Tăiați ceapa, roșia și castravetele în rondele de 3-4 mm.

12 Sandwich cu Omletă

Tăiați avocado în jumătate, cu ajutorul unei linguri scoateți pulpa și pisați-o cu furculița.

13 Sandwich cu Omletă

14 Sandwich cu Omletă

Este timpul să pregătim chiflele. Avem nevoie de ele calde, așa că le-am lăsat la sfârșit. Tăiați-le în jumătate, ungeți-le cu ulei de măsline și prăjiți partea interioară pe o tigaie-grill, până se vor rumeni frumos.

15 Sandwich cu Omletă

16 Sandwich cu Omletă

Montați sandwich-ul. Puneți un strat de pastă de avocado, plicul de omletă cu brânză, legumele și baconul. Dacă veți folosi mai puține legume, sandwich-ul poate fi prea uscat, din acest motiv vom mai adăuga un strat de avocado la sfârșit.

17 Sandwich cu Omletă

18 Sandwich cu Omletă

19 Sandwich cu Omletă

20 Sandwich cu Omletă

Puteți folosi oricare verdeață de sezon, sau care vă este pe plac.

21 Sandwich cu Omletă

Ce-mi place cel mai mult este că sandwich-ul a ieșit puhav datorită omletei, iar brânza s-a topit. Legumele se potrivesc perfect, iar pasta de avocado înlocuiește maioneza, ceea ce face ca sandwich-ul să fie mult mai sănătos.

21 Sandwich cu Omletă

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!