Sprancene perfecte dupa forma fetei

Priviti cu invidie forma sprancenelor pe care o are Cara Delevingne si Megan Fox, iar ale dvs. nu va inspira aceeasi admiratie? Pentru a avea o forma perfecta a sprancenelor nu trebuie neaparat sa mergi la un salon si astazi va veti convinge de acest lucru!

Makeup artistii profesionali sustin ca forma sprancenelor poate schimba complet aspectul fetei atat inspre bine, cat si invers. Si daca nu aveti timp suficient pentru a crea un machiaj complet, neaparat vopsiti sprancenele, pentru ca anume ele dau fetei acel aspect ingrijit. Dar cum sa alegem acea forma corecta? V-am pregatit mai jos o instructiune detaliata!

Sprancene in functie de forma fetei

Forma corectă si acea curbura a sprancenelor este stabilita mai intai de toate de forma fetei dvs.

Forma sprancenelor pentru fata ovala

Eva Mendez si Heidi Klum au forma ovala a fetei

Forma ovala a fetei este considerata a fi ideala si sarcina principala a sprancenelor este sa nu strice acele proportii naturale frumoase. Daca sunteti posesoarea unei fete ovale, atunci va recomandam sa alegeti sprancenele orizontale. Acestea pot fi rotunjite putin, insa arcul nu se va ridica prea sus. Aceasta va alungi vizual fata.

Sprincene perfecte fata ovala

Interzis: sprancenele prea groase, care vor face privirea manioasa si furioasa.

Forma sprancenelor pentru fata alungita

Sarah Jessica Parker si Liv Tyler au forma alungita a fetei

Nu este nevoie sa faceti fata lunga sa arate si mai lata. Aceasta este corectata cu ajuorul sprancenelor absolut drepte. Apropo, in acest sezon, aceasta forma este considerata cea mai actuala. Liniile drepte si orizontale rotunjesc fata.

Modele de sprancene

Interzis: sprancenele foarte arcuite, fata va parea si mai lunga.

Forma sprancenelor pentru fata rotunda

Selena Gomez si Kirsten Dunst vedete cu forma rotunda a fetei

Opusul fetei lungi este cea rotunda. Si, respectiv, si efectul trebuie sa fie invers – sa alungim vizual forma fetei si sa o apropiem cat mai mult de cea ovala. Posesoarele fetelor cu forme rotunde pot opta pentru sprancene arcuite, ridicate, cu codita subtire si inceput putin mai gros. Important este sa nu se exagereze pentru a nu obtine o virgula in locul unei forme perfecte a sprancenei.

Forme sprancene fata rotunda

Interzis: sprancenele rotunde, la fel ca si fata.

Forma sprancenelor pentru fata patrata

Angelina Jolie si Olivia Wilde au forma patrata a fetei

Fata patrata presupune prezenta unghiurilor in zona pometilor si a maxilarului. Pentru a indulci liniile fetei, sprancenele trebuie sa aiba o forma usor arcuita. Puteti opta pentru sprancene rotunjite, suficient de groase si vizibile.

Modele sprancene arcuite

Interzis: sprancenele ascutite si subtiri.

Sprancene pentru fata in forma de inima

Scarlett Johansson si Reese Witherspoon au forma inima a fetei

Fata in forma de inima este caracterizata de unghiuri ascutite in zona pometilor si a barbiei. O forma corecta a sprancenelor le va face mai moi si va corecta latimea fetei. Aveti nevoie de sprancene usor ascutite si nu foarte ridicate.

Sprancene groase

Interzis: sprancenele drepte.

Sprancene pentru forma fetei diamant

Taylor Swift si Jennifer Aniston au forma diamant a fetei

O fata cu forma de diamant reprezinta combinatia dintre formele dreptunghiulare si inima. De aceea scopul este de a face conturul mai moale si de a ingusta zona pometilor. Forma clasica cu arcuire usoara este cat se poate de potrivita. Insa, spre deosebire de fata cu forma de inima, creati sprancenele putin mai groase decat forma lor naturala.

Forme de sprancene frumoase

Interzis: sprancenele drepte sau foarte arcuite.

Orientandu-va doar dupa poze si scheme din imagini, nu veti pute alege forma ideala si corecta a sprancenelor. Pentru aceasta, va trebui sa faceti un experiment. Procurati un sablon pentru sprancene sau desenati si decupati din hartie diferite forme de sprancene. Asezati-va in fata oglinzii cu o iluminare buna, strangeti parul, demachiati-va si dezgoliti zona gatului. Plasati sablonul pe rand si analizati cu atentia fata dvs. Aici va poate ajuta un selfie sau parerea unei altei persoane. Atunci cand veti gasi forma care vi se potriveste cel mai mult, desenati-o pe sprancenele dvs. cu un creion. Daca chiar si in astfel de situatie comica fata dvs. arata bine, imediat treceti la pensarea si vopsirea sprancenelor dupa aceasta forma. Acesta este forma dvs. ideala de sprancene!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!