Supa-cremă de Morcov și Măr

Nu știu cum voi, dar eu iubesc foarte mult supele cremă. Este uimitor cum putem experimenta cu textura și servirea acestora. Aceste supe pot fi servite în căni sau boluri. Și în ciuda faptului că aceste supe pot fi numite monocrome, ele sunt extrem de delicioase.

Supa despre care o să relatăm azi vă poate părea un pic ciudată, însă fiți siguri că nu o să vă dezamăgească.

Ingrediente:

  • Morcov – 6
  • Ceapă – 1
  • Praz – 1
  • Ghimbir – 2 cm
  • Usturoi – 3 căței
  • Măr – 1
  • Ulei de măsline – 30 ml
  • Supă de legume – 1,5 l

1 Supa-crema de morcov si mar

Pentru început curățim morcovul și mărul, le tăiem în bucăți mari, iar ceapa, ghimbirul și usturoiul mărunt.

2 Supa-crema de morcov si mar

3 Supa-crema de morcov si mar

4 Supa-crema de morcov si mar

5 Supa-crema de morcov si mar

Punem uleiul într-o oală și adăugăm ceapa. O lăsăm să se călească timp de 2 – 3 minute, adăugăm ghimbirul și usturoiul, călim totul încă 3 minute. Între timp punem supa de legume (1,5 l) la fiert și o aducem până la punctul de fierbere. Adăugam în ea ceapa, ghimbirul și usturoiul prăjit și lăsăm să fiarbă timp de 2 minute.

6 Supa-crema de morcov si mar

7 Supa-crema de morcov si mar

Este timpul să adăugăm morcovul și mărul. Gătim până morcovii sunt pregătiți. Puteți verifica cu ajutorul unei furculițe, dacă trece ușor – sunt gata. Răsturnați o bună parte din supă într-un recipient separat (poate fi de folos mai târziu). Cu ajutorul unui blender pasăm legumele. Dacă vi se pare prea densă, adăugați supă și pasați în continuare cu blenderul. În final trebuie să obțineți o textură moale, aromată și omogenă.

8 Supa-crema de morcov si mar

9 Supa-crema de morcov si mar

Supa se gătește foarte simplu și este delicioasă. Poftă bună!

10 Supa-crema de morcov si mar

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!