Supă cu ardei și porumb

Ador porumbul încă din copilărie. Pe atunci era un ritual complet, să-l aleg pe cel mai frumos și cel mai mare, să-l presor bine cu sare și să aștept un pic, pentru a se răci. Nimic nu s-a schimbat, fac la fel și acum. În caz că ați fiert prea mult porumb și v-a rămas și a doua zi, când nu este la fel de delicios, atunci notați această rețetă.

În această supă porumbul va prinde din nou viață, gustul se va intensifica datorită ardeiului și delicateții brânzei. L-am pregătit în 15 minute, un mare avantaj pe timp de vară.

Ingrediente:

  • Porumb – 1
  • Ceapă – 1
  • Ardei iuți (chili) – 3
  • Usturoi – 2 căței
  • Boia de ardei – 1 lingură
  • Pui – 150 g
  • Bulion – 1,5 l
  • Brânza feta
  • Sare, piper

1 Supa cu ardei si porumb

Deci, prăjiți porumbul. Eu am unul destul de mare, din acest motiv, mai întâi l-am fiert 25 minute. Acum prăjiți-l pe o tigaie-grill sau una obișnuită. Astfel, veţi obține o aromă plăcută.

2 Supa cu ardei si porumb

În timp ce porumbul se gătește, vă puteți ocupa de restul legumelor. Tocați mărunt o ceapă. Eu o prefer pe cea roșie şi sunt de părere că în această rețetă se potrivește mai bine, dar o puteți folosi și pe cea albă. Tăiați ardeiul iute (puteți să-l omiteți) și doi căței de usturoi.

3 Supa cu ardei si porumb

Luați o bucată de pui. Eu am folosit piept de pui copt la cuptor. Tăiați-l în bucăți. Dacă veți lua unul nepregătit, va fi necesar să-l puneți pentru 10 minute în bulion și apoi să-l tăiați.

4 Supa cu ardei si porumb

Puneți cratița la foc puternic. Turnați câteva linguri de ulei de măsline (puteți folosi oricare altul). Căliți ceapa timp de 3 minute.

5 Supa cu ardei si porumb

Adăugați ardeiul și usturoiul, lăsați pentru încă câteva minute.

6 Supa cu ardei si porumb

Adăugați o lingură de boia de ardei (dulce sau iute).

7 Supa cu ardei si porumb

Amestecați totul bine.

8 Supa cu ardei si porumb

Turnați 1,5 litri de bulion. Poate fi de pui sau legume, sau apă fiartă. Adăugați și puiul.

9 Supa cu ardei si porumb

Tăiați porumbul.

10 Supa cu ardei si porumb

Adăugați porumbul în supă și lăsați la fiert pentru încă un minut. Supa este gata pentru a fi servită. Ar fi perfect, dacă ați avea la îndemână și brânză feta. În fine, puteți adăuga orice doriți. Eu am adăugat suc de lime.

Supa cu ardei si porumb

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!