Tunsoare bob par mediu

Aparuta la inceputul secolului 20, tunsoarea bob este si la momentul actual considerata una din cele mai renumite tunsori. De-a lungul timpului, aceasta a suferit anumite modificari, insa a ramas la fel de feminina si misterioasa. Forma acestei tunsori i se potriveste practic oricui, cu cateva rare exceptii. Aceasta nu i se potriveste doar doamnelor cu barbie si fata foarte rotunda. La momentul actual, domnisoarele pot opta pentru una din multitudinea de variatii ale acestei tunsori. Bobul este comod si usor de aranjat, poate fi coafat atat pentru evenimente festive, cat si pentru a fi purtat zilnic.

3

Vedete cu bob mediu

Tunsori bob par mediu

Tipuri de bob pentru par mediu

Initial, bobul nu presupunea prezenta bretonului. In anii ’60 ai secolului XX, acesta a obtinut volum in zona cefei datorita unui mod special de tundere a parului in aceasta zona. Moda anilor ’70 a introdus varfurile rasucite ale suvitelor drepte, anii ’80 au adaugat o dezordonare, iar in anii ’90 a inceput epoca bobului stratificat.

Toate optiunile de bob enumerate mai sus exista si in zilele noastre deoarece moda moderna este foarte democratica. Cele mai renumite dintre acestea sunt:

Bobul clasic, este o tunsoare putin mai sus de umeri. De obicei, varianta clasica este executata fara breton, insa, daca acesta este prezent, trecerea la suvita de jos se face foarte repede. Varianta clasica este simpla si eleganta, aceasta creeaza o silueta rotunjita, firele de par nu au o gradare exacta si pot fi rasucite sub barbie sau pot fi lasate sa cada usor pe fata. Coafarea isi pastreaza minunat forma pe parul des, pe cand parul ondulat nu este tocmai alegerea ideala.

Tunsori bob mediu clasic

Bobul-carre,este o variatie a bobului clasic. Forma tunsorii este creata dupa principiul par lung in parti si scurt la spate. Aceasta optiune permite crearea unei siluete care se potriveste oricarui stil, de la imaginea clasica si romantica, pana stilul sport si militar.

Modele tunsori bob carre par mediu

Bob mediu cu volum in varful capului, permite crearea unei cascade la spate si confera imaginii mai mult romantism si dinamism. In plus, tehnica deosebita a tunsorii ajuta la crearea unei note de dezordine. Aceasta optiune i se potriveste doamnelor cu parul drept, si celor cu un par ondulat neascultator. In plus, structura parului poate fi absolut diferita: un par fin, aspru sau cu fire groase isi va mentine perfect forma.

Bob mediu cu volum

Bobul texturizat sau gradat se executa prin gradarea parului pe toata lungimea. O astfel de forma voluminoasa prin filarea varfurilor este optiunea ideala pentru parul ondulat si foarte fin, care datorita tehnicii „in scari” cu filarea varfurilor face parul sa arate mai bogat si mai voluminos. Optiunea gradata a tunsorii imbina in sine feminitate si volum, iar datorita bretonului asimetric, trasaturile dure devin mai moi si firele mai lungi din parti corecteaza o fata rotunda.

Tunsoare bob par mediu gradata

Bob alungit este o optiune ideala pentru acele doamne care nu se pot decide la schimbari radicale in aspect. O astfel de tunsoare se potriveste de minune cu un breton lung si drept. Bobul alungit se priveste minunat pe un par neted si greu.

Tunsori bob par mediu cu breton lung

Bobul poate fi executat in diverse moduri cu ajutorul unei taieri oblice sau drepte, unui breton lung si drept sau scurt filat. Tipul de aranjare poate varia si poate face imaginea jucausa si romantica sau sobra si rezervata.

Particularitatile tunsorii

Foarte multe doamne, care au avut parul lung mai mult timp, nu se pot decide sa si-l taie rapid pana la lungimea bobului scurt. De aceea, cea mai buna optiune va deveni bobul pentru par mediu. Acesta se potriveste de minune femeilor cu structura diferita a parului si cu oval al fetei diferit.

Un mester iscusit va alege cea mai optima tunsoare, care va fi executata prin diferite tehnici. Pentru o fata ingusta, va fi nevoie sa o alungim vizual, iar o fata unghiulara, va fi perfectionata cu ajutorul tunsorii bob cu linii rotunjite.

Idei tunsoare bob mediu

In plus, tunsoarea bob mediu poate fi recomandat doamnelor cu trasaturi ale fetei proeminente. Acestea pot opta pentru bretonul lung sau asimetric. Daca parul este fin si nu foarte des, atunci bobul cu bucle lejere este optiunea ideala.

Tunsori bob par blond lungime medie

Bobul este pur si simplu ideal pentru parul drept cu orice desime. Alegerea corecta a proportiilor si a filarii ideale, acesta va deveni incredibil de atragator si va fi decizia stilata a imaginii dvs. Celor care poseda bucle, stilistii nu le recomanda sa aleaga tunsori foarte scurte, deoarece vor arata un pic caraghios. Ideale sunt optiunile alungite si texturate.

Metode de aranjare

Datorita simplitatii in aranjare, tunsoarea bob se bucura de o popularitate imensa, aceasta fiind aleasa de doamne cu varste absolut diferite. Aranjarea nu necesita aptitudini speciale si nu va va lua prea mult timp. Bobul mediu este o tunsoare care poate fi usor aranjata fara utilizarea unor produse speciale. Tot de ce veti avea nevoie este un uscator de par, o perie rotunda cu diametru mare si o placa pentru indreptarea parului.

11

Tunsori bob par ondulat mediu

Tunsoarea va fi aranjata in felul urmator:

  • parul spalat si uscat putin cu prosopul va fi uscat cu ajutorul uscatorului de par si ridicat la radacini pentru a obtine un volum mare;
  • parul deja uscat va fi impartiti in 5 portiuni egale (2 la tample, 2 in partile laterale si 1 la ceafa), care la randul sau va fi impartita in cateva suvite;
  • aranjati parul fir cu fir cu ajutorul placii pentru indreptarea parului si va trebui sa incepeti cu partea de la ceafa. Apoi, continuati cu partile laterale si terminati cu intinderea firelor de par de la tample, indreptandu-le spre interior;
  • etapa finala – indreptarea bretonului.

Tunsori bob par mediu drept

Parul va fi uscat si aranjat in directia de la varful capului spre frunte, urechi si ceafa. Fiecare suvita va fi prelucrata de 2-3 ori cu placa, insa nu tineti aparatul prea mult pe par.

Exista foarte multe metode de aranjare a tunsorii bob. Aceasta poate fi festiva sau office, atragatoare sau dezordonata, neteda si sobra. De aceea, cu ajutorul tunsorii bob poti arata stilat si irepetabil in fiecare zi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!