Tunsoare bob alungit

Multi stilisti afirma ca in acest an se va da preferinta parului lung. Este greu sa nu fim de acord cu acest lucru deoarece domnisoarele cu parul lung au fost in centrul atentiei in orice prezentare de moda.

Totusi, tunsorile raman la moda, de aceea, daca ati decis demult ca cosita pana-n brau nu este stilul dvs., atunci anul acesta va poate propune si dvs. o tunsoare stilata. Printre tunsorile actuale in acest sezon recomandam sa atrageti atentia la vechile tunsori carre, bob si desigur bob alungit.

3

5

4

6

Tunsori bob alungit par drept

Tunsori bob alungit

Particularitatile tunsorii bob alungit

Bobul alungit sau cum i se mai spune bob-carre, probabil imbina in sine doua cele mai renumite tunsori: bob si carre.

Carre-ul clasic presupune taierea parului la un nivel, iar bretonul este de regula taiat drept. In timp au aparut variatii ale acestei coafuri, care au un breton texturat, oblic sau graduat, fire mai lungi in fata etc.

Tunsori bob alungit filat

Bob-carre

Bobul are o forma rotunjita si voluminoasa, o carare foarte vizibila si se deosebeste prin contururi clare.

Bobul-carre se deosebeste prin faptul ca in fata arata absolut ca tunsoarea carre, pe cand parul scurt de la ceafa il face sa arate ca bobul traditional.

Tunsori bob alungit par ondulat

Modele bob asimetric

11

Tunsoare bob alungit par blond

12

13

Tunsoarea bob alungit este o tunsoare foarte practica. Aceasta isi mentine de minune forma, se potriveste oricarei structuri a parului, poate fi aranjata cu usurinta, nu necesita mult timp pentru ingrijire, permite crearea unui look creativ si in acelasi timp se priveste stilat si elegant.

Tunsoarea se potriveste oricarei categorii de varsta, indiferent de aspectul exterior, starea sociala, stilul imbracamintei si tipul de activitate. Datorita optiunilor variate, fiecare din noi isi va putea alege tunsoarea potrivita.

Optiuni tunsori bob alungit

Pentru ca tunsoarea sa fie actuala in anul care vine, ar fi bine sa tineti cont de recomandarile stilistilor, care ne indeamna sa optam pentru una din urmatoarele optiuni:

1. Bob alungit clasic, care se caracterizeaza prin volum in zona cefei si suvite frontale lungi, care la dorinta pot fi indreptate, ceea ce ii va conferi tunsorii o nota de acuratete si o aristrocratie, fie usor zburlite, lasand senzatia unei dezordini inocente.

16

Tunsori bob alungit clasic

Optiunea cu zona cefei rasa, care dezgoleste curburile gatului, este de asemenea o alegere minunata.

Bob alungit ras la spate

Exemple de tunsori bob alungit

2. Bob alungit asimetric. Asimetria va conferii imaginii o nota de lejeritate si inocenta. O astfel de optiune interesanta va anima o atmosfera formala, cu care se confrunta de cele mai multe ori femeile de afaceri si personalul de oficiu, fara a afecta dress-code-u ul. Coafura asimetrica mai are un avantaj si anume faptul ca distrage atentia de unele imperfectiuni ale fetei.

Modele de bob alungit asimetric

20

3. Bob alungit graduat, care va conferi un volum suplimentar si va crea o dezordine si o naturalete moderna. Astfel de tunsoare corespune perfect cu principala regula a anului viitor: cea mai buna coafura este cea care arata precum tocmai a fost zburlita de vant.

25

23

Tunsori bob alungit graduat

graduat par ondulat

24

4. Bob alungit cu linii fixe, care se va privi mai interesant daca vor fi lasate cateva suvite mai lungi decat conturul de baza.

27

Tunsoare bob alungit drept

Stilistii de asemenea ne indeamna sa facem experimente si cu bretonul. Acesta poate fi drept, oblic, filat, scurt, lung…alegerea va apartine. Important este ca acesta sa se combine cu liniile de baza ale tunsorii si cu imaginea in general.

Poze tunsori bob alungit

3031

Tunsori femei bob alungit

29

Cireasa de pe tort a coafurii va fi scoaterea in evidenta a unor suvite separate cu ajutorul produselor de coafare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!