Tunsori femei rase pe o parte, la ceafa

Fiecare domnisoara, care este la current cu tendintele modei stie ca acest an promite a fi unul ghidat de frumusete naturala, de aceea stilistii ne recomanda sa optam pentru bucle lungi feminine sau tunsori clasice.

Insa ce ar trebui sa faca domnisoarele indraznete, care nu se incadreaza in limitele obisnuite si care vor sa ii dea pe spate pe cei din jur cu aspectul lor exterior. Pentru acestea moda are ceva special pregatit, si anume tunsorile cu zona tamplelor si a cefei rasa.

6

5

Tunsoare par lung ras prin parti

2

Tunsori femei rase pe o parte

Tunsori femei partial rase

Tunsori moderne rase

Pana nu demult, astfel de tunsori erau considerate doar o parte a imaginii reprezentantelor unor subculturi moderne, iar acum, acestea pot fi observate practic in toate prezentarile de moda si deja pot fi vazute si la unele vedete de cinema sau show bis. De aceea, daca doriti sa aratati fresh si indraznet, alegeti una din optiunile de mai jos.

Vedete cu tunsori rase

Modele tunsori rase pe o parte

10

11

8

Atunci cand se vorbeste despre tunsorile rase, deseori se are in vedere faptul ca aceste zone pot fi nu absolut ideale, ci pot avea o lungime scurta a parului (3-5 mm).

Printre aceste tunsori radicale pot fi evidentiate cateva tipuri de baza si anume:

  • tunsoare scurta cu tamplele rase simetric;
  •  tunsoare medie, cu tamplele rase asimetric;
  •  par lung cu una din tample rasa.

Prima optiune se priveste foarte armonios, amintindu-ne de obisnuita tunsoare „irokez” si se potriveste de minune persoanelor tinere active. De cele mai multe ori, parul din varful capului este pieptanat inapoi si fixat cu ajutorul unor produse speciale de coafare, insa pot fi lasate sa cada lejer pe frunte.

Tunsori par scurt ras ambele parti

13

Persoanele mai increzute in sine deseori infrumuseteaza portiunile rase cu desene si tatuaje.

Tunsorile rase pe o parte pentru par lung si mediu sunt numite tunsori „transformer” si nu intamplator. Privind o domnisoara din profil dintr-o parte, vedem o fire rebela, iar din cealalta parte – o personalitate draguta cu parul lung.

Tunsori rase femei par mediu

Tunsori rase la ceafa fete

O astfel de tunsoare permite incercarea multor look-uri, aratand de fiecare data diferit: ziua corespunzator dress code-ului de oficiu, iar noaptea stralucitoare la o petrecere intr-un club, demonstrand prezenta tunsorii ultramoderne.

Tunsori rase la ceafa par lung

Un astfel de efect este obtinut datorita aranjarii: cararea poate fi pe mijloc, partile rase pot fi acoperite cu suvitele lungi, iar pieptanatul parului pe o parte sau intr-un coc va descoperi una din cele doua tample.

18

17

Practic toate cele enumerate mai sus pot fi atribuite tunsorilor rase. Acestea devin tot mai actuale iar avantajul incontestabil este unicitatea. In plus, ceafa rasa pune in evidenta formele delicate ale gatului si alungesc vizual corpul.

Cele mai potrivite tunsori pentru ceafa rasa sunt tunsorile clasice scurte de tip „bob”, „carre”, „pixie”. Interesant si neobisnuit se priveste tunsoarea paj. Insa, parul lung strans in coada sau coc este de asemenea salutabil. Important este ca acesta sa nu acopere zona cefei. Inaltimea zonei rase va depinde de preferintele clientului.

Tunsori femei ceafa rasa

Printre trucurile utilizate la tunsorile rase la spate si pe o parte este si vopsirea parului.

Interesant se priveste colorarea in nuante de contrast, la care zona tamplelor sau a cefei poate fi cu o nuanta mai intunecata sau mai deschisa decat tot parul, sau in nuante de roz, albastru sau orice alta culoare inimaginabila.

Modele tunsori rase la ceafa

Tunsori rase par vopsit

Cea mai originala colorare este cea care imita blana sa zicem a unui leopard sau a unui tigru.

Un alt mod de a infrumuseta si asa vizibila tunsoare este raderea parului intr-un ornament complicat. Pentru inceput, zonele tamplelor si a cefei sunt tunse foarte scurt, dupa care, peste parul ras scurt sunt create adevarate opere de arta.

22

23

Tunsori rase cu ornamente

De asemenea, imaginea poate fi completata cu accesorii neobisnuite si stilate, purtate pe urechea descoperita.

Atunci cand alegeti o coafura, nu uitati ca astfel de tunsori nu se potrivesc tuturor: este preferabil sa aveti trasaturi corecte ale fetei si o forma a capului corespunzatoare. Insa, cel mai important lucru care trebuie luat in considerare este daca tunsoarea se potriveste stilului individual in general.

Tunsori rase pe jumatate poze

26

27

29

28

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!