Tunsori la moda 2016

Indiferent de ce machiaj nu si-ar face o femeie, ce haina nu ar purta, nimic din toate astea nu vor arata bine daca parul nu este ingrijit. Succesul unui look reusit reprezinta o tunsoare moderna 2016 care presupune un par sanatos si bine ingrijit si aceste cerinte nu depinde de timpul si de tendintele modei.

Analizand tunsorile la moda 2016 putem spune ferm ca acest sezon va fi unul cu adevarat neobisnuit. Pe langa obisnuitele tunsori, la moda vor fi decizii neasteptate ce vin din partea designerilor, iar aceasta diversitate ne va permite sa alegem ceea ce ne este pe plac. Deci, sa trecem la treaba chiar acum!

Tunsoare in cascada

Nu ne putem imagina tunsorile pentru par lung fara cascada. Aceasta coafura universala i se potriveste absolut oricui, indiferent de grosimea parului sau de forma fetei. Datorita acestei tunsori, parul capata un volum suplimentar, iar look-ul devine mai armonios si mai actual.

Tunsori 2016 par lung

Varianta clasica presupune o tunsoare cu suvite de diferite lungimi, care trec din una in alta ca o cascada si poate fi executata fie pe toata suprafata capului, fie doar pe suvitele, care inrameaza ovalul fetei. Tunsoarea in cascada poate fi cu breton alungit asimetric, care i se potriveste ideal domnisoarelor cu fata rotunda.

Frizuri 2016 cascada

4

Cascada cu breton

Tunsori par mediu 2016 cascada

5

Breton lung asimetric

Ce tunsori se poarta in 2016

Tunsori graduate

Daca la prima varianta se foloseste trecerea treptata de la o lungime la alta, atunci la tunsoarea graduata totul este absolut diferit. Aceasta se caracterizeaza prin suvite in mai multe nivele, lungimea carora poate fi absolut diferita. De exemplu, dintr-o parte, firele sunt lasate drepte, iar din alta, acestea se taie intr-un unghi de 45 grade. In plus, aceasta coafura poate include simultan 2 sau chiar 3 lungimi. Anume asta o face sa fie atat de speciala.

10

Tunsori femei 2016 graduate

Coafurile graduate se privesc foarte frumos, insa necesita o ingrijire speciala. Nu va leneviti sa taiati capetele despicate si, de asemenea, sa utilizati produse de aranjare pentru parul pufos.

Carre

Popularitatea acestei tunsori pe par mediu devine din an in an tot mai mare. In acest sezon, dintre toate tunsorile carre se evidentiaza 3 tipuri:

  • cu alungire in zona fetei, adica un anumit compromis intre parul lung si coafura ingrijita. Daca o privim din profil, vom vedea un unghi ascutit. Carre alungit este deseori completat de un breton fie drept, fie asimetric;
  • cu suvite graduate, adica capetele firelor de par sunt tunse in trepte, care creeaza un volum suplimentar. Dupa dorinta, graduarea este completata de un breton drept;
  • carre foarte scurt – parul este tuns pana la nivelul lobului urechii.

Desi, adevarul e ca si alte variante sunt la fel foarte populare.

12

Tunsori par mediu 2016 cara

13

Bob

Inca o tendinta „nemuritoare”, care va fi intotdeauna actuala. Specialistii evidentiaza cateva subtipuri de tunsori bob:

  • cu alungire brusca;
  • texturat – capetele parului sunt tunse in trepte si se fileaza putin;
  • asimetric. Daca anterior asimetrica era doar zona cefei sau parul din fata, atunci in anul care vine, designerii ne recomanda o abordare complet diferita. Acum puteti lasa si in mijloc cateva suvite alungite;
  • cu zona de la ceafar rasa, o decizie ideala pentru pasionatele de tunsori scurte. Lungimea parului din fata atinge nivelul clasic, iar zona cefei se tunde cat mai scurt posibil. Avand parul practic ras in zona cefei, parul devine foarte pufos in varful capului.

Tunsori 2016 par mediu bob

Bob par blond scurt

16

Bob par ondulat

17

Tunsori 2016 vedete

20

Bob 2016 par drept

21

22

Pixie

Tunsorile la moda pentru par scurt nu puteau sa nu fie fara tunsoarea pixie. Caracteristica principala a acesteia este zona cefei si a tamplelor tunsa scurt. Coafurii i se confera volum datorita suvitelor cu lungimi diferite, precum si a bretonului nu foarte des, tuns in semicerc.

27

Tunsori pixe 2016

28

Tunsori par scurt 2016

25

29

30

„Creasta”

Pentru doamnele extravagante exista o tendinta minunata numita „creasta”. Aceasta tunsoare presupune raderea totala a zonei tamplelor (uneori, zonele sunt tunse in stil „arici”) si in varful capaului este lasat parul mai lung ca o creasta. Tunsoarea poate fi aranjata in diferite moduri: se tapeaza si se ridica, se strange intr-o coada neteda, se poarta cu parul lasat pe spate, se piaptana cu carare laterala.

Tunsori la moda 2016 creasta

Modele moderne

Tunsoare par scurt

Asimetrice

Coafura asimetrica se potriveste oricarei forme a fetei, iar in unele optiuni, aceasta chiar contribuie la alungirea vizuala a fetei. In randul tinerilor se observa tendinta de a rade complet parul dintr-o parte lasand parul lung in cealalta parte.

Tunsori cu breton 2016 asimetrice

36

Tunsori moderne par scurt

Tunsorile pentru femei 2016 se caracterizeaza prin diversitate si comoditate. Neglijenta este la moda de acum incolo, de aceea, daca ati decis sa va faceti o coafura noua, nu trebuie sa va faceti griji de cat timp veti avea nevoie pentru a o aranja.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!