Tunsori la moda 2017

Tunsorile la moda in anul 2017 imaginile carora demonstreaza pe deplin diversitatea optiunilor si simplitatea maxima in aranjare, pot fi create pe un par cu o lungime absolut diferita. Parul scurt si mediu poate fi numit o tendinta, deoarece lungimea acestuia permite crearea unor coafuri intr-un timp foarte scurt. Desi, parul cu lungimea un pic mai jos de omoplati se priveste foarte feminin, iar naturaletea in coafuri nu va necesita manipulari complicate ale instrumentelor si produselor cosmetice pentru par.

Sa vedem in continuare ce optiuni de hair design va trebui sa ia in considerare fashionistele in anul 2017.

Tunsori par scurt

Parul scurt aranjat neted isi va cam pierde din popularitate in sezonul urmator cedand pozitiile de lider tunsorilor dezordonate, ciufulite si ondulate. Printre cele mai actuale optiuni sunt tunsorile in cascada si in scari, pixie indraznet, bob extravagant si zona de la ceafa rasa. Accentele tunsorilor par scurt 2017 vor fi taieturile inegale, varfurile filate, suvitele asimetrice, filarea agresiva, care transforma coafurile clasice in adevarate opere de arta.

Tunsori 2017 par scurt

Pixie

Tunsoarea pixie par scurt, populara in sezoanele precedente, va fi actuala si in anul viitor. Universalitatea si simplitatea maximă a coafarii se incadreaza perfect in tendinta spre naturalete. In plus, datorita variatiilor, aceasta tunsoare se potriveste oricarui tip de fata. Cat despre structura parului, atunci chiar si parul subtire va arata in aceasta coafura voluminos si des. Daca parul este si asa ondulat de la natura, atunci acesta este filat sau tuns, conferind coafurii o forma caracteristica. Cea mai actuala decizie a anului viitor va fi tunsoarea pixie asimetric cu completari creative: ceafa/tamplele rase, suvite de diferite lungimi, melaj si breton oblic.

3

Frizuri 2017 pixie

Bob par scurt

Cu siguranta cele care adora bobul scurt se vor bucura sa afle ca in anul 2017 in moda revine varianta clasica a acestei tunsori. Insa, hair-designerii renumiti nu au putut sa nu aduca careva modificari ale acestei tunsori si au completat-o cu niste trucuri noi interesante – graduare, breton oblic, suvite asimetrice, suvite de diferite lungimi. Si deciziile scurte vor fi la moda: se presupune ca bobul ultrascurt nu trebuie sa coboare mai jos de linia barbiei.

Ce tunsori se poarta in 2017

Tunsoare bob par scurt 2017

Ceafa rasa

Tunsorile cu parul foarte scurt la ceafa sunt una din tendintele anului 2017. Cel mai interesant se priveste tunsoarea carre clasica, numita carre cu zona cefei rasa. In acest caz, zona cefei este tunsa scurt sau este rasa, punand in evidenta si atenuand in acelasi timp liniile dure ale tunsorii. O astfel de tunsoare arat minunat pe parul drept deoarece posesoarele unui par ondulat, datorita texturii specifice a parului, nu vor putea sa o aranjeze corect. De asemenea, stilistii nu recomanda tunsoarea carre cu ceafa rasa domnisoarelor plinute deoarece gatul va fi degzolit prea sus si proportiile figurii vor parea inegale din cauza formei specifice a coafurii.

Tunsori femei 2017 cu ceafa rasa

Tunsori par mediu

Reprezentantele sexului frumos cu parul nici prea lung si nici prea scurt vor fi in anul viitor foarte la moda. Hair-designeri renumiti au recunoscut unanim buclele cu lungimea medie o descoperire a anului 2017. Tunsorile pentru par mediu vor fi la mare cautare datorita caracterului practic, universal, aranjarii simple si varietatii, ce permite crearea unor look-uri interesante si neobisnuite – incepand cu delicate si feminine, si terminand cu look-uri bussines.

Tunsori 2017 par mediu

Bob alungit

O decizie minunata pentru posesoarele unui par cu lungimea medie. Optiunile pentru anul 2017 se deosebesc prin filare densa, bretoane filate, stratificare si varfuri inegale. Bobul alungit se priveste minunat in combinatie cu bretonuri oblice de diferite lungimi, care pun in evidenta avantajele si mascheaza imperfectiunile oricarei fete. Si bretonurile drepte se vor privi stilat in combinatie cu suvite laterale filate sau graduate.

Tunsori 2017 par mediu bob alungit

Bob par drept

Bobul alungit cu ceafa/tamplele rase

Aceasta tunsoare este destinata reprezentantelor sexului frumos atat cu fata rotunda, cat si cu fata alungita. Combinatia dintre suvite laterale destul de lungi, care ajung pana la umeri si tamplele si/sau ceafa rasa fac coafura sa arate nu doar original, ci si vizual mai voluminoasa. Destul de bine se privesc in acest caz si suvitele laterale, taiate in unghi ascutit.

Breton lung asimetric

Tunsori 2017 par mediu rase pe o parte

Carre

Tunsoarea carre alungit poate deveni optiunea ideala pentru reprezentantele sexului frumos cu fata rotunda deoarece o astfel de tunsoare alungeste un pic fata facand-o sa arate proportional. Pe parul cu lungimea medie este foarte usor sa se efectueze tunsoarea carre, trebuie doar sa i se dea parului o forma corespunzatoare, pastrand la maxim posibil lungimea parului. In anul 2017, este binevenita combinatia dintre carre alungit si alte tehnici de tunsoare – graduare, asimetrie etc.

Tunsori femei 2017 carre

13

Tunsoarea cascada

Una din cele mai la moda tunsori pentru par mediu este cascada. Parul tuns in straturi lejere poate fi aranjat intr-o coafura uimitoare cu ajutorul unor produse pentru fixarea parului si a uscatoului de par. Accesoriile speciale pot crea volum la radacini folosind jetul de aer cald, fara a deteriora structura parului.

Csacada este o decizie ideala pentru posesoarele unui par fin, deoarece aceasta poate crea un volum fara metode agresive de aranjare. In plus, coafurile cu volum pot schimba in mod uimitor aspectul exterior: ochii vor parea mai expresivi, buzele mai senzuale, iar fata va capata trasaturi mai feminine. Doamnele si domnisoarele plinute sau cu fata rotunda, tunsoarea cu volum la tample si radacini nu li se potriveste deoarece in acest caz fata se va rotunji si mai mult. Pe cand cascada cu varfurile filate sau rasucite la exterior se priveste minunat chiar si pe fashionistele plinute.

Tunsori par mediu 2017 cascada

Cascada par blond mediu

Tunsori par lung

Inovatia de baza a anului 2017 in materie de tunsori pentru parul lung sunt discreditarea definitiva a taieturilor drepte si popularitatea parului graduat si texturizat.

Tunsori par lung 2017

Brunete par lung

Cascada par lung

Tunsorile de tip cascada pentru parul lung vor fi foarte populare. Insa, tehnica de executare si forma coafurilor difera semnificativ de optiunile similare din sezoanele precedente. Cele mai actuale decizii graduate in anul 2017 sunt contrastele asimetrice (parul lung/tampla rasa), onduleuri mari dezordonate, parul lung lasat pe spate, usor ciufulit. Domnisoarele care prefera tunsorile/coafurile clasice, fara alte completari extravagante, pot opta pentru cascada traditionala, aranjata pe o parte.

Tunsoare femei 2017 cascada pentru par lung

Tunsori cu breton

In anul 2017, tunsorile cu breton lung si des vor fi din nou actuale. Totusi, bretonurile nu trebuie sa fie ideal de drepte, spun hair stilistii, deoarece la moda sunt varfurile filate. De asemenea, in combinatie cu parul lung sunt binevenite suvitele din fata cu diferite forme: triunghiulare, ondulate etc. In plus, toate bretoanele trebuie sa fie aranjate intr-o parte deoarece anume astfel de optiune este considerata a fi la moda in noul sezon.

Parul lung se va privi deosebit de frumos si original in 2017 impreuna cu bretoane lungi asimetrice, precum si cu suvite frontale tunse oblic si foarte scurt. In plus, domnisoarele cu fata rotunda si ovala isi pot permite sa experimenteze cu combinatia actuala in noul an care poarta denumirea de ”breton scurt-par lung”.

Tunsori cu breton 2017

Anul 2017 promite a fi unul deosebit de variat si neobisnuit. Tunsorile la moda va vor ajuta sa aratati la maxim in orice perioada a anului, trebuie doar sa o alegeti pe cea care va avantajeaza cel mai mult si sa va simtiti bine.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!