Paste negre cu midii

Uneori, supraestimăm dificultatea pregătirii unor mâncăruri considerând că pot fi preparate doar de bucătarii din cafenele și restaurante. Nu vă fie frică să încercați. Acum vom demonstra cât de ușor este de preparat ceva considerat dificil. Ingredientele sunt extrem de simple și accesibile. În această rețetă, pentru a urma stilul de peparare, luați spaghete negre, colorate cu cerneală de caracatiță. Gustul este exact același ca și la cele clasice, însă sunt de neînlocuit pentru aspectul vizual pe care îl au.

Ingrediente:

  • Spaghete negre – 200 g
  • Ardei iute – 1
  • Pătrunjel – 1 legătură
  • Ceapă verde – 1 legătură
  • Ceapă roșie -1
  • Ulei de măsline – 30 g
  • Midii – 300 g

1 Paste Negre cu Midii

Pentru început, tocați ierburile, ceapa și ardeiul. Cu cât mai mărunt le veți toca, cu atât mai omogen va fi sosul, și invers, dacă preferați să distingeți fiecare ingredient individual, tocați în bucăți mai mari.

2 Paste Negre cu Midii

3 Paste Negre cu Midii

4 Paste Negre cu Midii

5 Paste Negre cu Midii

Când totul este gata, puneți pastele la fiert. Pentru fiecare 100 grame de paste, este necesar un litru de apă și 10 grame de sare. Doar dacă va fi suficientă apă, pasta se va găti corespunzător și la timpul indicat. În timp ce fierb pastele, începeți să preparați sosul. Căliți ierburile, ceapa și ardeiul în ulei de măsline, adăugându-le la un interval de 1-2 minute.

6 Paste Negre cu Midii

7 Paste Negre cu Midii

8 Paste Negre cu Midii

Atunci când legumele devin moi, este timpul perfect pentru midii. Adăugați-le cu grijă în tigaie și acoperiți cu un capac. Urmăriți-le, și de îndată ce se deschid, îndepărtați-le de pe foc. Aruncați midiile ce nu s-au deschis.

9 Paste Negre cu Midii

10 Paste Negre cu Midii

11 Paste Negre cu Midii

Adăugați pastele, amestecați totul și preparatul este gata pentru a fi servit. Stropiți cu suc de lime sau lămâie.

12 Paste Negre cu Midii

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Diamant roz Fiecare femeie este irepetabila si minunata. Alatura-te clubului ModaDama pentru a-ti pune in evidenta calitatile si pentru a afla cat mai multe lucruri interesante. Frumusetea conduce lumea. Doar cele mai bune sfaturi din moda, frumusete, ultimele tendinte in materie de arta a seductiei, pentru a te ajuta sa devii si mai atragatoare. ModaDama este pentru femeile puternice, increzute in sine, insa in acelasi timp delicate si firave!
Abonare la blog

Vei fi o femeie mai puternica, frumosa si stilata. Aboneazate acum!